Woody Aynur30 kalamar karides gibi ürünler 2 yaştan sonra diyw biliyorum. Havyar da o kategoriye giriyor olabilir 🙄
HonKiPonKiDoNiNo Oyle demeyin avakado o kadar iyi ki heleki bu zamanda bagisiklik guclendirmek icin iyiki var. Zekimurendebizigorecekmi
Balbocegi Zekimurendebizigorecekmi ne mana avokado? Keşke faydalarını bilseniz. Avokadayu gözünüz de büyütmeyin. Şok markette tanesi 5 TL ve bebeğim bir avokadoyu 4-5 gün de tüketiyor
Hunilianne Zekimurendebizigorecekmi avokado candır 😂 biz köyde de hep yerdik anam avokado bowl ile büyüttü bizi 😂aadafadav
Aynur30 Kizlar sakin😂vitamini bol oldugunu biliyorum ama yas sinirini bilmiyorum iste o yuzden soruyorum bende ne zaman verilir en erken diye
HonKiPonKiDoNiNo Balik yedir bolca suan mevsimi, kendisi varken yumurtaya gerek yok bence 🤣🤣 ahh korona ahhh canimi sushi cektirdin kiz kaybol gittt.. Aynur30
Avsininannesi15 Aynur30 havyar çok tuzlu bir besin faydası olduğu gibi zararlarıda var ve 9 aylık bebek için okadar tuzlu önerilmez yetişkin biri bile 50 grdan fazlasini yememeli :) 2 yaştan sonra vermeniz daha uygun olur
Zekimurendebizigorecekmi HonKiPonKiDoNiNo Yaa öyle avakado çok faydalı tabi bende kullanıyorum da .. biraz da ne bileyim bazı şeyler popüler olduğu için kullanmaya çalışıyor gibi bunu çok kişi de görüyorum :)
Fun HonKiPonKiDoNiNo bi tık pahalı diye kin besleyemezsiniz hanımefendi 😂😂 ay bilemedim ama çok güldüm
HonKiPonKiDoNiNo O kismini bilmiyorum, ben anne sutu cok veremedigim icin bagisiklik guclendiren neredeyse tum gidalari veriyorum 🥰Zekimurendebizigorecekmi