canzuu Merhaba arkadaşlar bebegim sadece kucakta uyuyor, hamakta rahat uyuyorlarmis diye duydum, sizce faydasi var mi kucagi bırakır mi? Kollarim, sırtım cok ağrıyor. Bir de kullananlar hangi hamagi kullaniyor yazabilir mi faydasi varsa..
Balsevgi canzuu oğlum 3 aylık ama her zaman hamakta uyumuyor ama uyuduğunda sürekli sallarsam kalkmıyor hemen gece değilde gündüz kullanıyorum ben
Kuboos_ canzuu tavana asılan modelden satıyorum trendyoldan aldım 1hafta kullandım bebeğim durmadı içinde düşünürmüsünüz almayı
Mhrfts2019 Teedyoldan tavana asılan hamaktan almıştık evet uyuyordu ama alışkanlık yaptığı için artık kendi kendine uyumaz oldu biz sonra çok zorluk çektik
canzuu Mhrfts2019 :( ben de bi dr alisir ona diye korkuyorum ama kucakta da belim kolum her yerim agriyo hangisi daha iyi bilemedim:(
Fatmacicek Bugün dolaptan siparsi verdim komsumdan 3 gün önce getirdim hamak beşik onun bebeği daha küçük . Benim halimi görünce acıdı yenisi gelene kadar yatır dedi . Şaka gibi her odada birşey var yatırmak için ama hamak beşikte uyudu . Ayağımda sallamaktan kurtuldum . Genellikle gazlı bebekler için kurtarıcı diyorlar
Fatmacicek canzuu markasını bilmiyorum valla resime bakarak aldım . Hamak beşik diye bakarsanız çeşitler mevcut. Ahşap olanları almayın kenarları demir olan aldım . Ahşaptan ses çıkıyordu sattık onu
Minikprenseselo canzuu civil bliss pluton hamak yazinca google gorselde cikio canm resm atmada bi problm yasiyrm atamiyrm
Busramm00s Bende e ebebek den aldım 160 TL’ye çok seviyorum oğlum 7 aylık 2 yaşına kadar da girer diye düşünüyorum . 3 ay önce aldım keşke daha önce alsaydim dedim . Çok memnunum bunun sayesinde gece uykuları düzene girdi
Aselyam Hamak benim 2 çocuğumda da kurtarıcı oldu.bliss marka hamak güzel.gece yatırmıyorum ama gündüz kullanıyorum daha çok.