Birkullanici OncedenGurme ben basladim , basta reddetti tabi zamma yaydik hergun vermedik 5,5 aylikken kahvalti vermeye basladim
OncedenGurme Birkullanici şimdilik kahvaltı ile ilgili bişey demedi doktor. Sanırım 5 aydan sonra başlayacak. Sebze çorbaları kademeli olarak çeşitleniyor. 5 aya doğru ıspanak, enginar, semizotu filan var. Sonra bezelye, taze fasulye geliyor
NaimeYilmaz Birkullanici Herkes kendi tecrübesine dayanarak cevap veriyor. Umarım geçici bir şeydir sizin sorununuzda🌺
M-V-S868820 Mina0607 benim oğlum da 4 aylık ağzına açmıyo yemek istemiyo bende alışsın diye günde bikere deniyorum ama yok istemiyo
ilkgozagrimmmm Mina0607 hero baby nasıldı kilo alımı yaptı mı acaba . Bizimde 4. ay doluyor kilo alımı az diye mama başladık bebelac ama gün içinde bir kez onu versemmi diye düşünüyorum kilo aldırır mı acaba diye
Mina0607 ilkgozagrimmmm evet evet ondan bahsettim bende. Havuçlu alıyorm karışık meyve alıyorm karısık sebze alıyorm değişik olanlardan alıyorm. 4+ Olanlardan
Deletedmom5284 OncedenGurme Hayır henüz çorbalar için erken olduğunu düşündük halen küçük küçük püreler ve yoğurt ile gidiyoruz 😊
OncedenGurme Deletedmom5284 sebzelerin tadımından sonra sebze çorbasına geçmemizi istedi. Sonra da yoğurt ve meyveler… Hayırlısı olsun hakkımızda 🤦🏻♀️
Ldy OncedenGurme keçi sütüne çok dikkat edim benim kızımın hiçbirşeye alerjisi yok sadece keçi sütünü var yoğurt yapmıştım ilk verdiğim de nasıl pişik oldu anlatamam ve rahatsız oldu çok dikkat et
OncedenGurme Ldy özellikle sordum süt meselesini. Pastörize mi olmalı çiğ süt mü diye. Keçi sütü deneyelim önce dedi. 3 gün deneme tadımı yapacağız ya orda belli olur. Duruma göre değiştiririz zaten