2lokummannesiii Gerçekten bu kargodakiler ne kafa yaşıyor merak ediyorum. Cuma günü yaşadığım yerin şubesine 12 de geldi bugün salı dağıtıma bile çıkmadı. Neden böyle başına gelen var mı? Sinir oluyorum ben mi gidip alacağım?
Misirekmegii 2lokummannesiii benimde öyle oldu burdaki şubeye geldi sonra tekrar başa sardı bi kaç şube daha dolaşıp geldi En berbat kargo ptt kargo Digerleride kötünün iyisi
Merve 2lokummannesiii ayyyyy ptt kargo demeyin bana cihet listesine alıp 2 haftaya yakın getirmiyorlar 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
KahramanAnne 2lokummannesiii yemin ederim iki saattir her yeri arayıp şikayet ettim 10 gündür kargom elime ulaşmadı bir de güya dün gelmişler de evde yokmuşum kesinlikle yalan evdeydim kapıyı dahi çalmadılar hiç bir kağıt bile bırakmamışlar o dağıtımda olan kişilerin numarasını bir bulabilsem keşke. PTT KARGO REZALETSİN
2lokummannesiii Misirekmegii bana da öyle olacak belli oldu zaten ondan hep geç geliyordu eşimde çalışıyor şubeden almaya fırsatı yok ben bir gitsem ağızlarına edicem
2lokummannesiii KahramanAnne tek değilmişim bu ne ya gerçekten kargoyu isteyeli 10 gün oldu bir hafta önce kargoya verildi cuma gelirdi ama şubede diyor
KahramanAnne 2lokummannesiii birde işin kötüsü şikayetleri ciddiye almıyorlar arıyorum genel ptt şubesini adam akıllı önemsemiyorlar bile bir daha kargosu PTT olan birşey alırsam ne olayım. Evde yoktunuz geldik diyorlar ya bir de öyle deliriyorum ki sen kimsin pis herif böyle bir yalan söylüyorsun yemin ederim dağıtımı yapan kişiyi bulsam ümüğünü sıkarım
eylulbebesi 2lokummannesiii bize direkt gelip şubeden alın diye mesaj atıyorlar gelse de geç gelse keşke. Her seferinde eşim sıra bekleyip alıyor 🤦🏻♀️
Misirekmegii 2lokummannesiii ben gidememiştim bebeden ötürü prosedür böyle deyip geçerler yada şimdiki moda pandemiden ötürü yoğunluk felan
Esdoel 2lokummannesiii bana da geçen öyle yaptılar 1 hafta şube de aradım evde yoktunuz şubeden alın diyor bu kaçıncı 2 çocukla nereye gidicem de beni evde bulamıyorsunuz 😡
Ays_krk 2lokummannesiii şu an dağıtım merkezinin önündeyim ama kargomu bile alamıyorum rezalet ya bu kadar lanet bir kargo şirketi daha yok çok sinirliyim sabahtan beri kavga ediyorum ama nafile 😡😡
Mucizem_0809 2lokummannesiii 🙈 tek sorun yaşamayan benim galiba hatta özellikle ptt kargo seçiyorum alışverişlerde gerçi bunu dedim ya kesin bu kez sıkıntı yaşarım 😂
Mommysharkdoodoodoodoo Mucizem_0809 ben de sorun yaşamıyorum PTT ne zaman bir şey sipariş versem hemen gönderiyor ama sürat kargo berbat 🤦🏼♀️ 7 ay bekledim ürünüm gelsin diye sonunda şikayet edip paramı geri aldım