Gulsumkagizman Ne yaptıysam anne sütünü çogaltamıyorum cocuğum boş göğsümü emmeyi bıraktı emmek istemiyor mama veriyorum aç kalmasın diye bana yardımcı olur musunuz
Betullg Gulsumkagizman oncelikle stresten uzak durun. Günde 3 litre su icin ve bol yeşillik tüketin maydonoz dereotu ben sabah aksam yiyorum. Faydasini göreceksiniz 🥰
Gulsumkagizman arzubayram_ evet denedim humananın çaylarını çok önerdiler ama yok fayda etmiyor gogusumu pompayla hergun çektiriyorum sanki süt kanallarım tıkanmiş eskiden taş gibi olurdu simdi yok gelmiyor bu durum beni cok uzuyor evet sitresde yapiyorum sagolsun kaynanam emzirdin mi onu yap bunu yap diyor beni sinir ediyor bunaldim zaten herseyden bide o beni bunaltiyor bide esimin yaninda soyluyor hayir sanki ben bilmiyorum emzirmeyi ama yok bos gogusun neyini emziriyim emsin sut kanallarim acilsin diyorum cocuguma 1 damla sut geliyor oda sinir yapiyor agliyor agzina dolu gelsin istiyor sabırsız bi kizim var 😔😪
Gulsumkagizman Betullg keske uzak dursam stresten kayinvalidem beni bitirdi ya beni o bu hale getirdi Allah bilsin
Gulsumkagizman Mert_Cemre su iciyorum canim ama tas catlasin 1 bucuk litre iciyorum fazlasi beni rahatsiz ediyor
arzubayram_ Gulsumkagizman humama da iyidir ama lactamil deneyin sabah akşam için doğum doktorum önermisti kayınvalidenizi de takmayın kafanıza sonuçta sizin bebeğinizi sizden çok kimse düşünemez
karabocuk Gulsumkagizman TERSLEYİN cidden bende lohusayken milletin cenesinden cok cektim. Ben susup uzulecegime keske okkali cevap verseydim en basindan da sussalardi. Ben simdi konusanlari tersliyorum. Emzirem annelere siddet diye birsey var bu ulkede. Yok gogsunden süt fiskirmis yok bebek doymus bitiremiyormus ne efsaneler var. Ben bu surecte sık sık papaz oluyorum milletle. Siz annesiniz o bebege sizden iyi kimse bakamaz tersleyin gitsin.
Betullg Gulsumkagizman cildirtmak ister misin onları ?? Bence işte. Kocani tak koluma kucağına al yavrunu geri kalan kapının dışarısında kalsın herşeye Okey de ama kendi bildiğini yap. Yani mutluluğunla cildirt 💃💃
Mert_Cemre Gulsumkagizman meyve suları da bildiğim kadarıyla süt yapıyor tabi doğal olacak canım bi de şey vardı humana still tee sanırım.İsmini yanlış hatırlamıyorum Inşallah onu da bi alıp iç ben çok faydasını gördüm bebeğim 1 aylıkken başlamıştım çok şükür her ay bir kilo aldı.Bu çay sayesinde sütüm bayağı arttı
momsaylin Gulsumkagizman hurma ye bol bol ben ne zaman hurma yesem goguslerm mastit olmaya dogru yol aliyor sutu baya baya arttiriyor
Gulsumkagizman Mert_Cemre dogrudur canim bana hic yaramadi malesef ne yapicagimi bilemiyorum hergun Rabbime dua ediyorum bana yardim etsin diye
Mert_Cemre Gulsumkagizman sütün azsa ve bebeğinin doymadığını düşünüyorsan mamaya başla istersen canım yapacak bir şey yok
Helinyes Gulsumkagizman rezene çayı, dut , incir, kayısı kompostosu, bol su, incir uyutması, ben bunları günlük tüketerek sütümü çoğaltıyorum
Gulsumkagizman Mert_Cemre mama veriyorum hipp onerdi doktorumuz sorun şuki kaynanam beni hala zorluyor emzir diye
Gulsumkagizman arzubayram_ evet lactamil de kullandim beyaz toz su ile iciliyor oda ise yaramadi kayinvalide alt katta oturuyor illaki beni rahatsiz edicek sozde bulunuyor bende biraz sinirliyimdir hic hosuma gitmez surekli papagan gibi uyarilmak
Mervee88 Gulsumkagizman ben jokerden multimalt aldım şeker ilavesiz ve hurmalı faydası var😊 2 çorba kaşığı dut kurusunu bir fincana denk gelecek şekilde suyla kaynatıp suyunu içiyorum dutları yiyorum onunda baya faydasını gördüm.. ama en önemlisi bol bol su içmek ve uyku 🥰 benim bebeğim gece gündüz hep 2 saatte bir emmesine rağmen gece uyuduğum için göğüslerim hep taş gibi süt doluyor.. stresten uzak durun.. eğer sütüm yetmiyor az diye sürekli evham yaparsanız bu streste sütünüzün azalmasına neden olabilir
Gulsumkagizman Mervee88 evet haklisiniz stres beni perisan ediyor inanınki uzerimde baski var ve surekli uyarilar yapiliyor bunaldim artik dediginizi alicam insallah denicem 🥰
Aybars16 Gulsumkagizman canımmm kuru dut al suyla onu güzelce kaynat suyunu iç mutlaka etkisini göreceksin. Benim azaldıkça yapıyorum çok etkisi oldu
ozlemcan Hipp markasının süt çayı var ben onu kullanıyorum. Bir de laktamax diye takviye edici gıda olarak geçen bi hap var onu da alabilirsiniz eczanelerden. Ben bu ikisini kullanıyorum. İnşallah faydasını görürsünüz dinlenmeye ve stresten uzak durmaya çalışın. Kayınvalideniz stres kaynağıysa eşinizle konuşup durumu izah edin. Annesiyle konuşup uyarsın. Hiçbir şey bebeğinizden önemli değil sonuçta😊
Gulsumkagizman ozlemcan Esim anlayissiz beni dinlemiyor neticede Anaci oldugu icin😂 Annesine laf ettirmiyor ki gidip konussun ana kuzusu nolcak🙄🙄
Gulsumkagizman Betullg Betullg çok haklisiniz ama iste kadin beni delirtmeye yemin etmis ben tv izliyorum mesela neymis surat yapiyomusum konusmuyormusum ya ben sizi 7 24 guldurucek miyim bana diyolar ki bize alismadinda ne alaka dedim 3 yildir evliyim alismasam bastan ceker giderim ben cok zorluklar cektim 2 bucuk sene cocugum olmadi bana ne muameleler ettiler hastanelere goturuyorlardi artik bitmistim yani bi rahat vermiyorlar nefes alamiyorum ayri yerlerde otursak sorun olmicak da iste
Mert_Cemre Gulsumkagizman kaynanan senle birlikte mi yaşıyor ayrıca neden böyle bi baskı yapıyor ki senin elinde olan bi şey değil ki sonuçta