EsofmanliSevketHoca Flashtv Ya aslında vardı aklımda bi kaç bişiy uyanık bir kaç annemiz canımız açık açık yazınca, başka da bişiy bulamadım🤩 çoğu da zaten kaynatmak için açıldığını biliyordu 🤩 falanı da , filanı da, zıttırı,vıttırı🤩🤩
gglsrnarslan Flashtv ayyy sanki dünyada herkes uyuyorda bi ben ayaktaymışım gibi geliyordu kiiiii yalnız değilim 😀🤦🏻♀️
EsofmanliSevketHoca Flashtv Geçenlerde bi yerde okumuştum çok hoşuma gitti, kafamın içi Japon pazarı gibi, ne alırsan bi milooon🤩🤩
Flashtv EsofmanliSevketHoca Güzel söz bende ergen bi aplamızdan şunı duymuştum anladım kralsın ama tahtın çin malı 😄😄😄😄
Flashtv EsofmanliSevketHoca Dur dur ben sana bir tane daha söylim sen vurursun dikiş atarlar ben vururum toprak atarlar en babası bu bence 😄
EsofmanliSevketHoca Flashtv Hayır hayır babaların babası bak bu 🤩🤩 Tak jileti dudağına öp beni şah damarımdan🤩🤩🤩🤩🤩🤩 ayyh🤩🤩
Sibel22 Flashtv sabah olsada müge izlesek 😀 ben napıyorum bilemedim bebe akşam uyumadı bu akşam uyudu uyuyacak galiba devam bende buralarda dolaşıyom