Flashtv Bugün 5. Gün asla uyumuyor yarım saat 1 saat kestirip güç topluyor sonrada içindeki canavarı çıkarıyor. Uyutmak memnun etmek ne mümkün anca viyaklıyor. Eşimde bugün çok heveslenmişti kavuşacağız diye zavallı adam 😎 Canı sağolsun oğlumun sağlığı yerinde olsun gerisi hallolur sizler ne durumdasınız 🌸
Kuzucugunannesi Flashtv 8 ay 9 günlük ama uyku namına bisy yok hic uyumuyor 20 dk ya uyur ya uyumaz artık tükendim ama cani sagolsun
guney_ve_sarpin_annesi Kuzucugunannesi al benden de o kadar 7 ay 9 günlük. Korkuyorum artık bir benimki mı böyle diye
EsofmanliSevketHoca Flashtv Sen neler gördün yaşadın da minnak canavar mı yıkacak seni, du ben hemen bir sansasyonel bir post açıyım da kendine gel aplam🤩
Flashtv EsofmanliSevketHoca Bu seferki ne saat 02:00 de ortalık karışacak mı diyeceksin 😄sonrada hak hukuk davaları görücesss😄
EsofmanliSevketHoca Flashtv Yok bu sefer ki , 05:00 kimse uyumasın🤩🤩 Giriyorum madem hak hukuka tam girecem bu sefer 🤩🤩🤩
Flashtv EsofmanliSevketHoca Devamkeee aaa bu arada öyle bi arkideşimiz vardı @dewamkee sana da selam olsun 😂
Woody Flashtv kocaöa nöbeti devrettiö birkaç saatliğine. Diğer odaya geçtim. Burda napıyorum bilmiyorum uyumak yerine
Flashtv EsofmanliSevketHoca E sen zaten ortalık karışacak dedin ve karıştı birşey demeyerek ortalığı karıştırmayan da ne bilim 😄
EsofmanliSevketHoca Flashtv Ya aslında vardı aklımda bi kaç bişiy uyanık bir kaç annemiz canımız açık açık yazınca, başka da bişiy bulamadım🤩 çoğu da zaten kaynatmak için açıldığını biliyordu 🤩 falanı da , filanı da, zıttırı,vıttırı🤩🤩