Ebru33 Kızlar bir küçük bir odamız var oglum cok terleyen bebek 1 pijama ile terliyor bende uyku tulumu aldım 1.7 tog üstüne yarım cıtcıtlı ve ayaklarında corap var yetermi siz cw bilgi anneler
Nuryalcndag Ebru33 oda dereceniz kaç bende tarsustayim bugün soğuk bizimki 1.5 tog odamız 25 sabaha karşı 24 23 felan onunla bile daralıyor içine sadece yarım kol çıtçıtlı
Halime_Ciner01 Ebru33 Tarsus’ta değilim Adana’da yım benim oğlumda sadece çıtçıtlı ve kadife tulum var ayağında çorap kıyafetleri büyük geldiği için 🤗 35 günlük çok sicdk olduğu zaman terliyor erkek bebisler çok sicdk sevmiyor
Halime_Ciner01 Ebru33 bir takım giydirmek yeterli yelek filan da giymiyor bugün soğuk olmasına rağmen terledi
Halime_Ciner01 Ebru33 bizimde aynı elleri filan çok soğuk ama eldiven şapka yelek hiç sevmiyor ağlıyor o yüzden sadece üzerindeki giysi ile duruyor canım
Nuryalcndag Ozgesa battaniye tutuyor mu üzerinde ya benimki 2.5 olacak hiç üzerinde bırakmıyor 10 dk da battaniye ayaak ucunda
Ozgesa Nuryalcndag battaniye biraz kalınımsı yanlardan sıkıştırıyorum kollarını da dışarı çıkarıyorum bu şekilde
Halime_Ciner01 Ebru33 canım orta derecede birşeyler giydir korkma çocuk hasta olur diye böyle terliyerek daha çok hasta olur Allah korusun
Sarisin Ebru33 Erdemlideyiz, bir ince pijama takımı ve üstüne lcw uyku tulumu giydiriyorum. Ayaklarına çorap giydirmiyorum uyurken
Nuryalcndag Ebru33 şimdi kime gidiyorsunuz peki 1.5 yıldır buradayım ama kadın doğumdaki doktorlardan başka bilmiyorum 🤷
Nuryalcndag Ebru33 keşke sürekli gitme şansım olsa bende giderdim demekki değer bir doktor,şu an özel aracımız yok ya 🤷