gul12345 Arkadaşlar oğlum 6ay 2 günlük 3 gün kuralı ile ek gıdaya geçtik 6 ay aşısı için gittim bir ayda 50 gram çok az değilmi kafam çok karıştı aptamil devam sütünemi başlasam ne etsem bilemedim
Baharas gul12345 benımde aynı durum 6ay 2 gunluguz tadımlara basldm alerjısı ıcın 3 gun kuralıyla ama öğün vermk ıstyrm cunku cık zayıfladı ve mama yemıyo eskısı gbı emmeyıde bıraktı
ArtununAnnesii gul12345 canım benimde bebeğim 6 ay 22 günlük mevsimi şuan ve çok besleyici bal kabağından irmikli mamalar hazırlıyorum çok seviyor kilo alımı gayet iyi olmadına rağmen ek gıdada sorun yaşamamk için başladım sende ayına uygun tarifler verebilirsin
gul12345 Cerenaslan canım emiyor ve 3 gün kuralıyla tattırmaya başladım ama doymuyo gibi devamlı göğsümü istiyo ve 50 gram almış sütüm yetse bu kdr alırmı
gul12345 Baharas cnm bnde ne etcem bilmiyom herkes ver herşeyden diyo neyi dinliceğimi şaşırdım doysa sütümle 50 gram alırmı
Cerenaslan gul12345 Az daha sabret tadımları bitirir bitirmez. Çorbalara geçiş yap. Bol bol emzir belki sütün azdır. Sakın sütten kesmeyi düşünme ama. Bana da az gibi geldi ama en azından kilo alıyor bu yönden düşün kilo kaybetmiyor.
Sevimnaz gul12345 belki az geliyordur yetmiyordur istersen doktora daniş o daha sağlıklı bilgi verebilir oraya gidemezsen sağlık ocağına gidebilirsin
ArtununAnnesii gul12345 evet tabiki ama ben alerji uzmanınada götürmüştüm zaten süt alerjisi çıkabilir demişti doktorumuz allaha şükür hiç alerjisi çıkmadı ona rağmen uyguladım
gul12345 ArtununAnnesii cnm bn daha ek gıdaya yeni başladım birkaç hafta kurala uymam lazım tek tek vermem lazım
ArtununAnnesii gul12345 bizde yeni başladım zaten il 6 ay sadece anne sütü sonra tadımlar 20 gün oldu işte başlayalı araştır biraz bu ayda neler verebilirsin 3 gün kuralıylada başlarsın ben çok zevk aldım değişik tatlar aldıkça yüz ifadelerisini izlemekten sizede iyi eğlenceler
Cerenaslan gul12345 Dene bakalım zaten 6 aylık bu saatten sonra biberon yüzünden meme reddi yapacağını da düşünmüyorum. Akşamları mama ver bakalım yiyor mu? Gerçekten aç mı kalıyor belli olur.
idil1990 gul12345 kizim ek gidaya ilk basladigimiz ay hic kilo almadi doktorumuz bu ay her bebek almayabiliyor endiselenme dedi. Bi sonraki ay 350 gram la almaya devan ettik. Zaten suan ek gidayi fazla yigemezki tadimlardasinizdir bu ay.
gul12345 idil1990 cnm 50 gram az geldi ve bebeğim devamlı emmek istiyo sütüm yetmiyo büyük ihtimal ve huysuz çok o yüzdem ne yapcağımı sapıttım
idil1990 gul12345 yani suan zaten mama vermeniz gerekiyor vermiyormusunuz. Tadimlarda tam yigemezki zaten simdi. Ana ogun yine devam sutu ya da anne sutu olucak. Ara ogun olarak gunde iki sefer tadim yapicaksiniz. Ogunleride yarim cay bardagi kadar en fazla bu ay
Ozguur gul12345 idrar çıkışı normal mi ? Birde sütünüzü sağınca kaç cc çıkıyor? Bence kesinlikle 3 gün kuralı ile verin özellikle ileri yaşam için bu gerekli midesini şimdiden yormayın derim.
gul12345 Ozguur Ozguur idrar normal ama dışkı sayısı azaldı ve gece çok kalkıyo emmeye 5 6 kere ve devamlı ağzını göğsüne götürüyo