Mugeycl Yenianne0606 bende de oldı bu 2,5 aylık ellemesem uyanmıcak ama aç kalmasın diye alarm kuruyorum ama bazen alarm duymuyorım🤦🏻♀️ Sonra bakıyorım hala uyuyo açıkmıyor herhalde anlamadım
Altntaskadrye Yenianne0606 benimkide öyle 3. Aya girdik hala öyle aç olsa uyanır diye düşünüyorum burada ki çoğu kişi de uyandırma demişti bende post açmıştım 😊uyudukça büyüyecekler 🐣
Minikulkum Yenianne0606 bence uyandırma bırak uyusun canım alışmasın uyanıp emmeye sarılığı falan yoksa uzun uzun uyusun 🥰
Yenianne0606 edaozdxxr bende öyle yapıyorum da ama doğru mu emin olamadım en verimli beslenme gece olan diye okumuştum
Yenianne0606 Mugeycl acıkınca uyanır diyolar da zaten bu ara gündüz emerken beş dakikada bi dikkati dağılıyo oyuna başlıyor😞
Yenianne0606 Altntaskadrye evet uykusu beslenmesi kadar önemliymiş bu seferde acaba aç mı diye uyku bana haram oluyor 😞
Nisan_35 Yenianne0606 gündüz sık emiyorsa bırakın uyusun benim bebeğim gündüz çok emmiyor diye ben gece sürekli kalkıp emzirdim sütüm de azalmasın diye o yüzden yer yaptı herhalde geceleri arrık kabus gibi sürekli kalkıyo🙈
Yenianne0606 mamdamam30 akşam 19.30 gece uykusuna geçiyo sabaha karşı üçbuçuk gibi uyanıyo kakasını yapıyo emziriyorum tekrar uyuyo. Sonra sabah 7-7.30 tamamen uyanıyo
Zeynep_Naz Herkezin derdi başka bizde uyanmasın istiyoruz 5 bucuk aylık😂😂 4 ,5 kere kalkınca bence çok şanslısınız.
Mervehiram Yenianne0606 2 aylık kizim gece bende acıkınca uyandığında emzirjtoehn 2 saate bir uyanıyor sağ olsun 💗😀