ZhraCelik evet karşımda yine her şeyi lohusalığa bağlayan biri…hanımefendi ölmek istiyorum diyor bebeğimden soğuyorum diyor siz bunun tehlikesinin farkında mısınız??? Sizler söylüyorsunuz lohusalıkta insanların kendine zarar verdiğini ama bu kadar ciddi bir durumu burada çözeceğinize inanıyorsunuz,bravoooo!!! Herkes psikolog herkes iyi ama ben gerçekçi yaklaştığım için kötü kaldıki söylediğim şey tavrının yanlış olduğu! Lohusa olması/olmamız her hareketin doğru olduğu anlamına gelmiyor. Evet size göre gaddarım size Göre lohusalığımda güzel geçmiş bu sizin görüşünüz hiçte oturup sizi dert edemem. Sadece yanlış yoldasınız bunun farkına varın her şeyi desteklerseniz iyilik değil kötülük yapmış olursunuz. Evet bunalması,daralması lohusalığın baş sorunlrıdır. Ve bunun gibi bi çok şey ama çocuğumdan soğuyorum,kendimi öldürmek istiyorum gibi cümleler orada bi durun bu psikolojik bir sorundur! 3. Sayfada bebeğine zarar veren anne görseniz bela okursunuz lohusalık psikolojisiyle yapmış olsa bile gözünüz döner ama burada “iyi polis”i oynayacağım diye yanlış olana,tehlikeli olana normal dersiniz. Hanımefendiye yardım ettiğinizi,iyi(!) olduğunuzu sanıyorsunuz ama asıl kötülük yapan sizsiniz(!) vebali de size..
Ve sizde arkadaşın zarar görmesini istemiyorsanız oooo normal demek yerine uzmandan yardım alması İçin destekleyin. Belliki tek sorun emme problemi değil bunu görmüyor musunuz? Ben kimseyi linçlemiyorum konuyu da çarpıtıp ortalığı karıştırmaya çalışmayın kaynana(!)gibi!Daha da konuyu uzatmayın.