05ay05az20e1sra14na9di3r27 seni cok iyi anliyorum. Benim kızımda 40 ı çıktiktan sonra meme reddi yaşadık. Tam 2 ay nerdeyse hic emmedi. Memeyi görünce çıldırıyordu resmen. Agzina sokmuyordu memeyi. Çığlık atarak agliyordu. Bende agliyordum tabi neden böyle bunları yaşıyorum diye. Emmedigi icinde kaka da yapmiyordu. Günde 1 defa alt degiştiriyordum ya, cişli bezi bile tam dolu dolu olmuyordu emmedigi icin. Görenler ne kadar zayıf diyordu. Ama ben pes etmedim .o inatsa bende inadım dedim. Zorla ağzina sıktım sütü. Zorla agzina vermeye calisiyordum memeyi. Üstlelik birde 1,5 yaşinda oglum var. Eşim işte oluyordu. Pandemi den dolayi yardima kimse de gelmiyordu. Cok rezildim yani. Cok agladim bende. 3,5 ayliktan sonra yavaş yavaş emmeye başladi ama o da gece yatarken yani. Sonra günduzleri emmeye basladi ama cok az emip birakiyordu. Böyle az emince bende saat başı emziriyordum. Şuan 6,5 aylik ve 6.800 kilo. Hala zayıf. Hala az emiyor. Ek gıdaya başladik ama hic birsey yemiyor. Agzindan tükürüyor. Diger aktivitelerimiz cok iyi. Doktor o konuda gelisimi cok iyi demişti. Boyu da en son 66cm di. Ona da iyi dedi doktor. Tek sorunumuz zayıfliğı. Kilo aldiran un corbalari. Irmikli muhallebiler yapiyorum. Hatta cicibebe bile veriyorum ama yok .yemiyor. biberon tutmuyor. Emzik emmiyor. Beni emiyor ama o da en fazla 5 dk. Bir memeyi 5 dk emse diğerini 2 dk emip birakiyor. Sütüm de azaldi. Inan yoruldum bende. Ama pes etmiyorum. Her sabah ayni mücadeleye başlayarak devam ediyorum. 🤷♀️ aglamaktan da fayda gelmiyor. Ne yapacagimi şaşirdim bende.