birfincantuzruhu Güzel anneler iyi akşamlar 16 günlük bebeğim var dünden beri aşırı gaz sıkıntımız vardı. Bugün doktora gittik. Sab Simplex damla verdi. Bu damlayı kullananlardan yorumlarını rica ediyorum. Ne kadarlık sürede etkisini göstermişti?
Mrs_Mert birfincantuzruhu biz kullanmıştık. Günde 3 defa 10 damla şeklinde vermişti. Süre olarak hatırlamıyorum ama bıçak kesiği gibi bitirecek diye düşünmeyin 🤷🏻♀️ azaltıyor biraz rahatlatıyor ama bitmiyo. Ya da benim kızım çok gazlıydı bilmiyorum umarım sizde daha çok işe yarar 😊
Annis-ogul birfincantuzruhu günde 4 defa 10 damla verdim cnm ama aman aman bi beklenti içine girme. Kimyonlu rezene cayi var onu yap günde 4 cay kaşığı ver müthiş ise yariyo
birfincantuzruhu Mrs_Mert doktorumuz bugün bağırsaklar çok hareketli dedi 4 saatte bir 15 damla verdi günde 6 defa oluyor bakalım 3 gibi ilk damlasını damlattim inşallah faydası olur. Çünkü dün gece hiç uyumadı 😔
Mrs_Mert birfincantuzruhu kıyamam evet biraz zor geçiyo ama inanın geçiyo inşallah en kısa sürede rahatlar 🌼
Renk Bıze faydası olmadı. Onun yerine probıyotık aldım ben biogaia. Onun cok faydasını gordum. Kımı bebege yarıyor kimine yaramıyor. Bıraz deneme yanılma yanı 🤷♀️
Ysm2019 birfincantuzruhu bütün gaz ilaçları genelde 2 3 içinde etki gösteriyor doktorumuzda öyle söylemişti benimki aşırı gazlı bebekti kolikti ben masajda yapıyordum
Mery-8 birfincantuzruhu bizde biogai ve sap simplex kullaniyoduk fakat dikkat edin şekerleme yapıyormuş az daha oğluma zarar veriyodu doktor önerisiyle kestik
Ozlemkose85 birfincantuzruhu benim bebegim kolikti 4 ay boyunca sabah aksam 8 damla kullandim.duzenli saatlerde kullandiginiz zamn etkisini hemen gosteriyor.gunde bir kez ekstra olarak rezene ve kimyon karisimi vermistim 1 cay kasigi o da rahat uyumasini sagliyordu.