Hasev2707 Busranisa ben iki aydır kullanıyorum alerjiniz var ama sorun yaşamadım kanda görmedim hiç kakada kullanirken
Hasev2707 Busranisa olmaz Allah’ın izniyle en temizi ocean deniliyor genelde alerjik çocuklar onu kullanıyor
defnemilam Busranisa suan hicbir sey ama doktor ferruma basla dedi oyle duruo kenarda ek gidaya gectik bagirsak tepkiliyiz kan gorursem karistiririm neyden oldugunu diye beklettim ama baslicam artik ferruma
Busranisa defnemilam ben de kakada kan görmüştüm ama süt alerjisinden di sanırım😔 bakalım bende temkinli bi şekilde başlıycam
defnemilam Busranisa 1. si süt alerjili bagırsak tepkili bebekler(proktokolit) 2. si süt ve coklu besin alerjisi bebek ve aile yardimlasma bu 2 gruba facete uye olabilirsin
Kkubu80 Busranisa [url=https://hizliresim.com/a7eJ6R][img]https://i.hizliresim.com/a7eJ6R.jpg[/img][/url Bu grup canim
bsraaa19 Busranisa hemen hemen her alerji postunda karşılaşıyoruz ☺️ İçeriğine bakmadan aldım bende en iyisi bu diye şimdi sen yazınca farkettim ama yaklaşık on gündür kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım ben canım.
Zynppkbr Busranisa vegaferon kullandım ben. kana benzer, bezin her yerinde parça parça kahverengi şeyler gördüm kakada Poposu da yara oldu 4 aylık bebeğim Süt alerjisi var acaba yumurta alerjisi de mi var o yüzden mi böyle etki gösterdi acaba kan damlasına
Busranisa bsraaa19 bizde yumurta alerjisi cok şiddetli olduğu icin ufacık bi katı olsa bile egzaması cok artıyo o yüzden bende araştırdım içeriğini ve en iyisi bende ocean diye alıcaktım hala almayı düşünüyorum ama inşallah bizdede bi sorun yapmaz . Her alerji postunda karşılaşıyoruz dediğini anlayamadım canım
Zynppkbr Busranisa ocean kan damlası alerji için daha az risk taşıyan bi marka mı bu arada Ben araştırmaya yeni başladım da 😊
bsraaa19 Busranisa alerji postlarına özellikle bakıyoruz yorumlasiyoruz denk geliyoruz demek istedim canım
Busranisa Zynppkbr olabilir canım genelde süt alerjisi olanda yumurtada olabiliyo bende geçmeyen pişik popo arasına kadar vardı bizim testte cıktı alerjmiz