Busranisa Kızımın yumurta alerjisi var yumurta alerjisi olup kullananlar var mıİçeriğinde lesitin yazıyor yumurta sarısı olabilir
defnemilam Busranisa canim biri paylasmisti mesaj atmislar aycicegi lesitini oldugunu soylemis firma. ama ben kullandiktan 1 ay sonra kakada kan gorunce biraktim birakimca bidaha gormedim kan suan kan damlasi kullanmaya korkar oldum
Kkubu80 Busranisa biz kullaniyoruz aycicegi lesitiniymis onu firmaya sormuslardi bir yerde okumustum facebookta alerjik gruba uyeyimde ordan biri sormustu
Hasev2707 Busranisa ben iki aydır kullanıyorum alerjiniz var ama sorun yaşamadım kanda görmedim hiç kakada kullanirken
birmelekannesi2 Busranisa cnım bende yeni kullanmaya basladım kızm ıcın yumurta ve sut alerjımız var. Herhangi Bı etkı yapmadı ama suana kadar. Sen demesen farkında olmazdım suan
Busranisa birmelekannesi2 bizimde aynı yumurta ve süt var. Bende içeriğine bakınca lesitin gördüm araştırdım yumurta yazınca şüphe ettim doktora sordum bir şey olursa kes dedi ama insan kullanmaya korkuyor ufacık bir şey kaçırdığımda kıpkırmızı oluyor
Busranisa birmelekannesi2 döküntü malesef bizde şidetli egzama pişik ve konak vardı geçmeyen. En kötüsü egzama oldu 1 aydır hala gecmiyor azalıyor sadece şimdi bu ilacıda kullanmaya korkar oldum
Busranisa glbgci tesekkür ederim. 4 ay 10 günlük suan başlayamadım hala araştırıyorum 4 aydan sonra tavsiye ediliyo diye biliyorum siz kaç aylık
Busranisa defnemilam cok tesekkürler cevap icin 🌸 ya bende kullanmaya korkar oldum inan ufacık bişey kacırsam egzaması azıyo döküntü oluyo hemen 😔😔 napıcam bilmiyorum suan ne kullanıyorsun
defnemilam Busranisa suan hicbir sey ama doktor ferruma basla dedi oyle duruo kenarda ek gidaya gectik bagirsak tepkiliyiz kan gorursem karistiririm neyden oldugunu diye beklettim ama baslicam artik ferruma
Busranisa Kkubu80 sizinde yumurta alerjiniz var mı ben de bir yerde ayçiçek diye okudum ama güvenemedim genede kullananlara sormak istedim teşekkür ederim size herhangi bir yan etkisi yapmadı mı
defnemilam Busranisa 1. si süt alerjili bagırsak tepkili bebekler(proktokolit) 2. si süt ve coklu besin alerjisi bebek ve aile yardimlasma bu 2 gruba facete uye olabilirsin
Kkubu80 Busranisa [url=https://hizliresim.com/a7eJ6R][img]https://i.hizliresim.com/a7eJ6R.jpg[/img][/url Bu grup canim