ikizlerinannesi balyanakannesielif hatalarinda kendilerini affettirmeyi cok iyi bilirler ben kiziyorum küstüm diyorum bir sekilde kendini affettirir yani 😂❤ rabbim uzun güzel ömürler versin yeterki gerisi boş kuzum ❤
3melek1anne balyanakannesielif işte artık düşünün onun açıklaması bile yok 🤣🤣 ama gerçekten zeka konusu tartışılmaz 😂
3melek1anne balyanakannesielif süper 😃 arkadaşlarına anlamazsanız teneffüste ben size anlatırım diyormuş 🤣
3melek1anne balyanakannesielif bazen annesini şikayet ediyor Ablam çalışıyor teyze ya anneme söylüyorum anlamıyor sen anlat kadın kadına daha rahat anlaşırsınız diyo istediğini aldıramazsa 😂
ebrupoyraz balyanakannesielif oğlum Poyraz düz duvara tırmanır benim çocuğum aslında çok zeki ama çocuğu durduramıyoruz hep esiyo yavrum 🤣
balyanakannesielif ebrupoyraz evet Doğru tespit akıl küpleri ama malesef çok yaramazlar yürümezler koşarlar 🤯
ebrupoyraz balyanakannesielif o önde biz arkada millet normal yürüyo biz koşuyoruz onunla gidince hiç alışveriş falan yapamam çünkü hep onu ararım 😄 2 kez kayboldu çünkü 3saniye içinde vınn 🤣