Maviyesil121212 Farahzeynep ya sizi özellikle aradım kızlarımız yaşıt ve huydaştı :) 2. Bebeğiniz olmuş sanırım ben de hamile olduğumu öğrendim bugün :) 2. Bebeğiniz de mi 1.si gibi zorlandınız mi
Irm_atasy Edizbeyinannesi akşam 10 da uyutmayi nasıl başardınız ben 10 buçukta evet uyutuyorum ama yarım saat 40 dk uyuyp kalkıp oynamak istiyor 12:30 01:00 gbi ancak gece uykusuna geçebiliyoruz
Edizbeyinannesi edaslantrgt gece çok nadir 2 kez uyanır 3ve 6 da çoğu zaman uyanmıyor benim yatmam 1i buluyor ve birde 5 de kalkıp ben doyuruyorum. Sonra geri uyuyor 8-9 gibi tekrar uyanır ve uyumaz 10-11e kadar
minikcancan Minikum aslında 10da uyuyor ama 11de geri uyanıyor ve 12 1e kadar uyanık kalıyor 10daki uykusunu nasıl gece uykusu haline getirebilirim acaba
Minikum minikcancan bende 10 gibi uyutuyorum 45 dk sonra uyanıyor eğer uyumadsn önce emmediyse emziriyorum yada tekrar sallıyorum uykuya döndürmeye çalışıyorum bazen gerçekten zorluyor evet
RainOverMe Sabah 7 öğleden sonra 3-4 arası uyuyor tabı o arada da kalkıyor ıkı defa🤣 karnımdayken de aynıydı geri kalan zamanda pek uyumuyor malesef🤔
Damla29 Nihal1 hala bu saat oldu uyumadı salladım ama nafile agladı bende koydum ana kucagına deli oldum gece gece hala uyku düzenimiz yok
Oglusannesi26 Leylaciltas merhaba benim bebeğim de öyle sabaha karşı sık sık kalkıyor bizde aynıyız sizinle