Irm_atasy Edizbeyinannesi akşam 10 da uyutmayi nasıl başardınız ben 10 buçukta evet uyutuyorum ama yarım saat 40 dk uyuyp kalkıp oynamak istiyor 12:30 01:00 gbi ancak gece uykusuna geçebiliyoruz
Leylaciltas Minikum Bnm de 2 ay 20 günlük gece uykusuna geçtimi 11 desek sabah 3.30 4 gibi kalkar onda sonra saat başı kalkar hele bu hafta gece uykusu yok gibi ilk çocuk bi akıl verin allah rızası için😞
Leylaciltas Bnm de 2 ay 20 günlük gece uykusuna geçtimi 11 desek sabah 3.30 4 gibi kalkar onda sonra saat başı kalkar hele bu hafta gece uykusu yok gibi ilk çocuk bi akıl verin allah rızası için😞
Oglusannesi26 Leylaciltas merhaba benim bebeğim de öyle sabaha karşı sık sık kalkıyor bizde aynıyız sizinle
Leylaciltas Dduyygu Bnm de 2 ay 20 günlük gece uykusuna geçtimi 11 desek sabah 3.30 4 gibi kalkar onda sonra saat başı kalkar hele bu hafta gece uykusu yok gibi ilk çocuk bi akıl verin allah rızası için😞
Minikum Leylaciltas bi ara bizimde öyleydi emzik verin biraz daha uzar uyanma sıklığı benim bebeğimde ilk uyanması 3-4 gibi oluyor ondan sonra 2 saatte bir uyanıyor
Dduyygu Leylaciltas Bizimkide gece uyanıyor emiyor tekrar uyuyor. Bazı gece 1 saati buluyor uyuması. Valla bebeklerin günü gününü tutmuyor 😭
Minikum minikcancan yavaş yavaş uyuma saatini geri çekebilirsiniz bizimde bi ara 12-1 lere uzamıştı uyuması yarım saat falan erken yatırdım yavaş yavaş geri geldi
Leylaciltas Minikum emzikte veriyorum uyuma süresi azaldı hiç verimli değil bide gazıda çok çocuk bakmak ne zormuş ya
minikcancan Minikum aslında 10da uyuyor ama 11de geri uyanıyor ve 12 1e kadar uyanık kalıyor 10daki uykusunu nasıl gece uykusu haline getirebilirim acaba
Glcnaz Ne güzel bebekleriniz uyuyor. Biz bugün 4 aya girdik uyku hiç yok sürekli gece saat başı uyanıyor. Tükenmek üzereyim