Hahahydbb Bebegim gündüz tek uykuya geçiş yaptı erken mi sizce. Doğduğundan beri geceleri hep sık uyanır uykuya zor dalar emer sallarım yine aynı değişmedi 🤦🏻♀️
Deletedmom9 Hahahydbb Erken değil normal bir zaman kendi buna karar verdiyse denesin bakalım zorlanmayacaksa tek uyku o ay için ideal.
OzlemAlisa Hahahydbb 13 aydan sonrs tek uykuya düşebilir bebisler. Bizde 17 olmak üzereyiz teke dustuk. Zamanla gece uykularna faydası oluyor
Hahahydbb Deletedmom9 kendi öyle istiyor ama yoruluyor artık ikinci uykuyu uyumadığı için gece uykusuna zor dalıyor zamanla düzelir alışır mı bilemiyorum
Gulsum84 Hahahydbb benim bebeğimde 18 aylık tek uykuya geçti ve gece çok sık uyanıyor doktor normal dedi tek uyku için 🤗
Tuba Hahahydbb yok yaşını doldurduktan sonra uyanmayı bıraktı. sadece diş çıkardığı dönemler uyanıyor
efelettin 13 aylıktı tek uykuya geçtiğinde. Böyle daha rahat oldu benim için akşam 9-9 buçuk gibi uyuyor sabah 7-7buçuk.. bazen 1 kere bazen hiç uyanmıyor ☺️
Tuba Hahahydbb emiyor mu acaba? benimki memeyi bıraktıktan sonra uyanmayı da bıraktı. yoksa saat başı kalkıyordu oda emmek için.
Minomm Tuba saat başı meme durumu bende de mevcut.. acaba nasıl bıraktınız. Yani birden mi bıraktı yoksa aşama aşama mi kestiniz