Baharcicegi Kızlar karar verdim kilo verecem araştırmalarım sonucu Leslie ve diyetle ayda 4 veya 5 kilo kesin veriliyor kilo vermek isteyen anneler gelin hep beraber yapalım başlayalım tam 1 ay ne dersiniz 👀👀👀👀👀
Nil614kara Baharcicegi Bende başlamak istiyorum ama gündüz kızım izin vermiyor akşam oluncada benim pertim cıkıyor dogum kilolarımı vermiştim bu korona belası yüzünden evde tıkıla tıkıla aldım tekrardan nasıl olck blmiyorum 🥴
mozaik Baharcicegi ben de yapmak istiyorum 😢 yarin zilyonuncu diyetime başlıyorum. Hadi bu sefer olacak inşallah
Baharcicegi Nil614kara valla bende doğum sonrası 12 verdim 10 kilom kaldı bende senin gibi pandemi hepimizi şişmanlattı. Başlamak lazım
Nil614kara Baharcicegi Aynen benimde dogum sonrası 3 kilom kalmştı cogunu dogumla vermiştim ztn sonra araya pandemi girdi derken hop geri 6 kilo aldım 😖😖🥴
Baharcicegi mozaik hahahahaha ya seni yirim ben ya Formül ne biliyor musun ben diyetisyenle çalıştım yanı 1 aylık felan formül yemekler az bol salata sebze ağırlıklı ve her gün aynı saate yemek yemeye özen göstermek 40 dk felan geç veya erken olabilir ve bol su tabi Leslie eklersek sonu muhteşem olabilir
mozaik Baharcicegi inşallah ben de online diyet aldım bakalim salı günü başlatacakmış. Whatsupp grubuna dahil ediyormuş falan. Belki işe yarar . Her yolu deniyorum . Ağzımı tutsam yeter ama 😁 motive olurum belki benim gibi kilolular olunca . Umut dünyası 😁
Cansucan Bende aranıza katılabilirim bende öğünlerimi kısarak 16 -8 diyetini yapmaya çalışıyorum iki üç gündür.
nneslihan Nil614kara yoğurt ve pul biberde kilo verdirmeye yardımcıymış, yarın kilo ve ölçülerimi alıp notlarıma yazacağım bu sefer çok kararlıyım çünkü😃
wafflee_42 Nil614kara ohhhooo sen çok geç kalmışsın yha. Burda bir kaç anne yazmış. Sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörekotu veya (yağı) iciliyormus. Devamını bilmiyorum 😂😂
Wolverine Baharcicegi Diyetle ve Leslie ile 12 kilo verdim, gebelikte 14 kilo almıştım. Kaldı 2 ama Leslie daha çok şu aralar vücudum sekillensin diye yapıyorum, daha önce hiç kilo alamayan ben doğumdan sonra deforme olmuş vucuduma alışamadım 🤷🏻♀️
Z-uma Baharcicegi ben 1 hafta oldu başladım arkadaş olurum sana Leslie yapıyorum bide oruç diyeti yarın tartı günüm ama çıkmayı düşünmüyorum çünkü bir haftada verdiğimi sanmıyorum bakalım 🙄
Baharcicegi Z-uma öyle düşünme. Vermemiş olabilirsin belki ikinci haftada daha hızlı gider öyle düşünmelisin moralsizlikte etkiler
2bebislianne Ben de başladım ama leslie değil “chloe ting” diye bi ablamız var. İnternet sitesine girip onun uyguladığı programlar var ücretsiz. Hem karin kısmı toparlansın diye hem hareket olsun diye sıkılaşmak icin yanı Onları yapıyorum 1 haftadir da diyetteyim. 2 kilo vermişim 😚