Bebegim_28 Nur1126 bulunduğumuz oda genellikle 25 26 oluyor aslında 23 olması gerekiyormuş ben öyle biliyorum
Mysunshines17 Nur1126 Artık havalar soğuduğu için gündüz kombi kapalı oluyor ama akşamüzeri giji açıyoruz genelde 27 derece üzerleri de zıbın ve bir kat pijama ile uyuyorlar ne terliyorlar ne de usuyorlar
kivirciginannesi Nur1126 uyanıkken terlemiyor atlet üzerine uzun kollu tshirt giydiriyorum ama yatarken terliyor gündüz
Nur1126 Yagmur_arda_mom niye böyle oluyor anöaıyorum 12. Hafta atağı mı hu karnı aç ama emmekte direniyor
defnesmomm Nur1126 22-23 derece oluyor ortalama. Ortam çok soğuk gelirse klima ile 26 dereceye ayarlıyoruz.
mirayilknurtolga Nur1126 22-24arası oluyor. Kombi kapalı olduğunda 22 nin altına indiği zaman açıyorum direk. Doktorumuz en ideal bu sıcaklıklar demişti.
Nur1126 mirayilknurtolga bende öyle yapıyorum ama son 3 gündür geceleri aşırı mızmızlanıyor terliyoe emmede direniyor aç aynı zamanda
Nur1126 Annis-ogul bende havalandırmaya çalışıyorum bugünde baya havalandırdım ama anlamıyorum neden böyle oluyor
Nur1126 Annesirintugceuzun terleme oluyor mu bebeğinizde benim kız sürekli terlemeye başladı akşamları mızmızşanıyor emmek istemiyor aç aynı zamanda
Bebegim_28 Nur1126 kalın giydirme çok fazla ben altına kısa kollu zıbın üstüne de uzun kolku zıbın tarzında ince giydirdim ama üstü ince olunca altına kalın giydirdim ayaklarını sıcak tutmak için
Nur1126 Bebegim_28 bende kısa kollu zıbın giydirdim üstüne tulum hani tulun çorçıtları oluyor ya ordan teni gözüküyor dedim bi böyle dursun yarım saat sonra bi baktum buz hibi olmuş incecik bi alt giydirdim çok ince öyle tunu giydirdim tulumda kalın bir tulum değil
Zeynepalya_ve_annesi Nur1126 bizim yattıgımız oda 18-19 derece cocukların odası 19-20 derece koridor salon ve mutfak 24 derece ama salonun kapısı kapanırsa 30 derece salon miami bizim 🤣🤣🤣mıtfağında kapısı olmadıgı için salonda soba yanıyor bütün ev ısınıyor yani
Nur1126 Zeynepalya_ve_annesi biraz karışık mış benim anlamadığım kalın da giydirmiyorum ama bu çocUk miye böyle ara sıra kendimi sorguluyorum acaba iyi bakamıyormuyum diye 😞