yenibiranne Tugcelbl puset takılan baston bebek arabası var mı eğer öyle varsa ayrı ayrı alın çünkü baston aranıyor çocuk Buyudukce dışarı çıkarmak zorunda kalıyoruz travel de çok güzel ama tek başına olmuyor evinizin girişi müsaitse travelde olur
Numanveosman yenibiranne benim baston gibi hafif hemde puset takılan harika çok memnun kaldım MİMA ZIGİ markası
Tugcelbl Nazlipek görsel olarak çok beğendiğim için beni çok etkiliyor 😐 ama tabi kullanımda çok önemli
Oglumveben Tugcelbl kızınız zaten 5 aylık olmus bir iki aya oturabilir pusetliye ihtiyaç duymazsiniz, bence baston alın, benimki travel cok ağır tek başıma cikmak zulüm oluyor. keske baston alsaydim diyorum
Nazlipek Tugcelbl görsellik için hepimiz alıp sizin aylarınızda kullanmayı bıraktık canım yani en azından ben öyle. Travel alırsan zorlanırsın tek başına zor başedersin çocukla ama normal bişey alırsan rahat edersin
KuzeyiinAnnesii Tugcelbl canım 5 ayşık olmuşsa güzel bir baston tercih et tam yatarlı Zaten 6. Aydan sonra pusetde pek durmuyorlar
Nazlipek Tugcelbl chicco ohlala baby2go pinna lx uygun fiyatlı ve kullanışlı bi bak istersen zaten 6ay kullanılıyo puseti siz o devri de geçmişsiniz
KuzeyiinAnnesii Tugcelbl valla ben casual zoom aldım canım memnunum şuan 😊 Ama gönlüm hep hep macleren sherpa da 🥰
Tugcelbl Nazlipek pusetli kullanmak için bakmıyorum zaten 😂 pusetli kullanmak isteseydim tabiki daha daha önce alırdım ama kış olduğu için bebişle bi yere çıkamam diye almadm ve öylede oldu hiç bir yere çıkamadk 😂 pusetsiz diğer halini de beğendiğim için bakıyrm ama çoğu kullanımı zor diyo
Nazlipek Tugcelbl e bende onu diyorum zaten pusetli olduğu için adı travel sistem yani pusetsiz kullanım için ne kadar gerekli hantal bişey bu sizin kararınız sormuşsunuz fikir verdim tabii kendi kararınız
CemreKerem Tugcelbl eğer bir yerlere tek giderim gezerim diyorsan kullanışlı değil tek başına kullanamazsin. Mesela kuzenim almıştı 1 yıl kullandı fakat su an eziyete dönüyor araba ile bir yere çıkması mutlaka bir yardımcı olması gerekiyor yanında bu yüzden sevmiyorum ben
Tugcelbl CemreKerem illa ki tek başımada çıkarırım önümüz yaz ve bebeğimin tam gezme isteyeceği zamanlar 😐
Deletedmom002 5 aylık olmuş zaten sakın travel almayın. 5 buçuk aya kadar travel kullandım ne asansöre sığdı ne çocuk rahat edebildi ne ben rahat edebildim markette sepetin bile yanından geçemeyip sıkışıyorduk sürekli öyle hantal çoğu. Ana kucağı kısmını kullanırken rahat geliyordu ne zaman oturmaya başlayıp portbebe bölümüne geçtik rezillik o zaman çıktı ortaya😂 Travel sistemi sattım ben, joie chrome aldım çok çok memnunum. Travel gibi ama değil, baston gibi ama baston değil bakınca anlarsınız😂 çok konforlu çok güzel bence, ufacık tefecik sayılmaz ama büyük asla değil. Şu sıra e bebekte 28 gün indirim var. Joie ürünleri şubat sonu gibi tekrar indirime giriyormuş, 1000 tl'ye düşüyor. Ama baston isterseniz yine Joie ürünlerine bakabilirsiniz, çift yönlü Joie Mirus var o da çok güzel. Ben özellikle çift yönlü istiyordum çünkü araştırdıklarım arasındaydı. Onun haricinde Chicco Miinimo çok güzel bir araba katlanınca sırtınıza ve kolunuza takabiliyorsunuz çanta boyuna geliyor.
Omerinannesii Deletedmom002 merhaba chrome kabini litetraxa göre daha mi küçük acaba ? Kimi iki yaşında çocuğumun kafası tenteye değiyor diyor kimi 4 yaşına kadar kullanılır diyor kafam karıştı..
Deletedmom002 Tugcelbl Ne demek, travelı satarken aht ettim gördüğüm herkese almayın diyeceğim diye. Hele tek başınıza çıkıp gezen biriyseniz aslaa diyorum😆 kabin boy bebek arabalarına bakın mutlaka birde.