DilarAykut CanselK kendimi çok pasaklı hissettim hatta pasaklıymılışım ben 1,5 senedir evliyim sadece çıkmadan duvarlara ve duşakabine su döküp çıkıyorum hiç temizliğini yapmadım daha ve evet benim de hep kireç yarın bende temizliyecem
CanselK DilarAykut bu benim taşındığım ev bariz yıllarca silinmemiş yani o duşa kabin simsiyah olmuştu o zaman hamileyken maskeler takarak temizledim. Her duştann sonra kurulansa kireç tutmaz
beybi11 Birbebek34 migroslarda var galiba ama ben internet üzerinden almıştım, hepsiburada olması lazım. Bizim duşlarımız camlı, spreyi sıkıp biraz bekliyorum duruluyorum
DilarAykut Birbebek34 valla şu an çok utanarak söylüyorum 🙈 hiç yıkamadım yanı fayansa domestos döktüm ama duşakabinntemizliğini yapmadım
Hamzamoms Birbebek34 cif power shine kesinlikle ne yaptıysam geçiremiyordum mis gibi oluyor başka bir şey aramayın
DilarAykut CanselK ben duşakabin temziliğinin düzenli yapıldığını bilmiyordum fayansa domestos döktüm çıkmadan da duvarlara duşakabine su dökerim ama kurulama yapmadım ve bende de çok kireç var bundan sonra yarın temizleyip her duştan sonra da kuruluyacam 🙈 çok utandım kendimden
Birbebek34 DilarAykut arkadaslar öneride bulunmuş sizde denersiniz birini bundan sonra dikkat edersiniz çünkü kirec birikiyor 🤭
CanselK DilarAykut olur mu öyle şey bilsen yapardın ayrıyetten çocukla duş alabildiğimize şükrediyoruz 🌺 Ben banyoya mikrofiber bir bez koydum eşimde çıktıktan sonra siliyor ☺️
Kelebegimm Birbebek34 bimde aks brill banyo var. Köpük. Bi deneyin bırakmazsınız bidaha. Sıkıyorum, süngerle bi ovuyorum azcık da bekletin veya bekletmedende pırıl pırıl hemde pratik. Üstelik belli bi süre kir tutmuyor🤞
DilarAykut CanselK valla bilsem yapardım ki bilmediğim halde ya şuraya bi cam sil sıkayım diyip duruyordum 😂
Smnl Birbebek34 1 bardak sirkeyi ocağa koyun kaynayınca içine yarım bardak normal bulaşık deterjanı ekleyin. Bi taşım kaynatıp alın. Fısfıslı bir şeye koyun duşakabine sıkın ardından süngerle ovup durulayın mis 😊
Birbebek34 Smnl kaynayinca daha mi iyi etkili oluyor direk koyup karistirani duydum da kaynatıldıgını yeni duyuyorum😊
Mystery1701 Birbebek34 Bir cam çekpası alın ve her banyodan sonra mutlaka sadece su bile olsa çekin çok daha geç kireç tutuyor
Birbebek34 Mystery1701 ben yapıyordum her duştan sorna ama esim yapmayınca bi sonuç alamadık yine kirec tuttu bundan sonra galiba tekrar öyle yapıcam yoksa gercekten cok zor oluyor 💁♀️
RainOverMe Birbebek34 Birbebek34 evet, bir de fısfıslı paketinin alt kısmı sarı olan var onu da övüyorlar da ben denemedim şahsen. Klasik cillitbangi önerdiğim kişiler memnun kalmıstı ama siz beğenir misiniz bilemem. O aktif köpükten daha uyguna geliyor daha uzun kullanabiliyorsunuz. Sabun artığı falan bırakmıyor. Alırsanız fırçalayarak kullanmanızı öneririm 😇
Birbebek34 RainOverMe denemek istiyorum siz de memenun kalmışsınız eminim bende iyi sonuc alıcam😊çok teşekkür ederim 🌸