BetulllMihra Kızlar bebem bu sıra canı sıkıldıkça ağlıyor meme reddi yapıyor uyutup öyle emziriyorum ve çekip çekip bırakıyo sağıp veriyorum arada sütte var çok şükür niye böyle yapıyor olabilir
Ruzgarbaby BetulllMihra 3 ay 16 günlük suan bizde öyleyiz huzursuz meme reddi ağlama hep ne olucak bilmiyorum
Prensesannesii34_ BetulllMihra 3 ay 24 günlüğüz . Aynı bizde de atak dönemleri gelmiş olmalı sabır .pes etmeden onun sinirli olmadığı anlarda teklif et memeyi
Gamzeburkan BetulllMihra o dönemlerde bizimde öyleydi memeye çok düşkün olan kızım emmek istemiyordu ağlıyordu verince ama pes etmeyin verin geçici bir durum ben hiç sagmadim alismamasi için.
Zeynep_alya24 BetulllMihra bizde 3 ay 18 günlügüz sürekli emmek istiyor aglıyor en uzun uykusu yarım saat
BetulllMihra Prensesannesii34_ öyle yapıyorum aç olsa bile uyutup emziriyorum tam uykuya geçmeden yada zaten tek mememde süt var onuda kaybedememmm 🥺
Busrasenyuva Gamzeburkan peki emmediği zaman ne yaptınız aç oldugunda sürekli aglıyor memeyi de almıyor mecbur kalıyor insan sagmaya .sütünde artması için gerekli diyorlar
Melikekutlu Aynı bizi anlaşmşsn emzirmek tam bir şaavaş uykuluyken anca verıyorm bazen sağp kaşkla nebilim bnde napcamı şaşırmş durumdayım ve en çok moralimi bozan 15 gundur hç kg almaması bu normalmi sizce red zamanı ara ara maama bile verdm kaşkla genede kg artışı yok 😭🤷🏻♀️
1234___ 3 ay 23 günlük bizimde aynı sorunlar var huzursuz olduğu zamanlarda hemen duş aldırıyorum çok iyi geliyor bide ağladıkça emziriyorum
Ada6610 Aynı durum bizdede var , bı tek uykudan uyanırken emiyor , gün içinde sahip kaşıkla veriyorum 3 ay 13 gunluk
Gulcyln Neredeyse 4 aylik olmak uzere 1 aydir ayni seyleri yasiyoruz 🤦♀️ gecer diye umut ediyorum 🤲 her 1 saate bir teklif ediyorum almadgi zamanlar sagarak veriyorum ama ozellikle gece uyurken emzirmeye calisiyorum ki sutum kesilmesin ins. Kisa surede atlatiriz
BetulllMihra Gulcyln gece güzel emiyor Allah tan ama gündüzleri çok yoruluyorum hep ağlıyor işlerimi yemekleri zor yapıyorum bu sıra eskiden ana kucağına koyup mutfakta yemeğimi yapıyordum yanımda duruyordu ama şümdi nerdeeee
Minnaktosbik BetulllMihra aynıyız ve bizde öyleyiz maalesef kendini kasıp geriye atıyor emerken gece sürekli uyanıyor saat başı 🥴🥵🥵
BetulllMihra Melikekutlu vall bizimde öyle zaten az kilo alıyor 3 aylıkken 5 buçuktu 12 günde 400 gram falan almıştı daha önce 15 günde 250 gram alıyordu tam düzeldi derken yine başa döndük
Adige3062 4.ay atagi kendini gostermeye baslamis hanimlar gecici demek istiyorum ama umarim oyle olur
BetulllMihra Adige3062 inşAllah gecer çünkü zaten tek mememde süt car öbürü kesildi emmediği için bunuda kaybetmek istemiyorum 🥺
Elifnisaa Aynen bizde 3 ay 17 günlük olduk ama gunlerdir emmek istemiyor aglıyor uykusu olsa bile uyuyacagi zaman çok direniyor ben büyüme atakları 4. Ay olunca baslar diye biliyordum şimdiden basliyor mu