Miniminicikim 4 gundur bebegimin cisli bez sayisi 3 e dustu sutumde baya geliyor anlamiyorum meme reddine basladi saat basi 5 er dakika emiyor da(65 günlük)
Wolverine Miniminicikim Emme refleksi güçlenmiştir az emme süresine takılma, benim oğlumun en uzun emdiği süre maksimum 7 dk olmuştur. O aylarda 3-5 dk emip bırakıp saat başı emiyordu
Sarileblebi Miniminicikim her bebe farklıdır burda yazılan kötü şeyleri görmeyin gözlemleyin bir kaç gün olmadı hekime başvurun. Nacizane fikrim oluyor iştahsızlkk kaka 2-3 günde bir çiş azalıyor büyüyor annesi😗🥰
Rabia_unal23 Büyümüş çünkü bu çok normal meme reddi olmaması için de geceleri bol bol emzir canım almıyorsa göğüs ucuna bal sür ben böyle böyle atlattım çişi de gayet normal ben bi sabah bide akşam değiştiriyorum
edaozdxxr Rabia_unal23 bal mı?! Saçmalamayın! Bal ölüme kadar götürüyor. 65 günlük bebek var karşınızda farkında mısınız? Sakın ha öyle birşey yapmayın. Bal 1 yaşında bile deneyerek verilen birşey.
Bernagokhan Rabia_unal23 bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin bal bir bebeğe ilk 1 sene asla verilmemesi gereken birşey. 2 aylık bir bebek daha bal ne alaka ya.
Miniminicikim Rabia_unal23 artik gerilmekten soru sordygumu bule unutmusum ya geceleri 3 saate bir emiyor ya 5 dk hep oda
Wolverine Rabia_unal23 tadimlar da bile alerjisi varsa bebeğin dudağının kenarına kizariklar oluşur degdirmeyle besinleri, bal çok tehlikeli, senin bebeğine birşey olmaması başka bir bebeğe olmayacağı anlamına gelmez lütfen bunu önermeyin.
MarlaSinger Rabia_unal23 benim annem de azıcık verelim diye ağzına sürdü oğlumun. Ve oğlum 15 aylık. Bütün vücudu kızardı. Yanlış yönlendirmeyin.
Seyma-2436 Rabia_unal23 1 damladan komalık olan bebeği okumadınız mı ? 1 yaşına kadar bebeklerde bal yasak nedenide balın içinde bulunan bakterileri bebeğin sindirim sisteminin kabul etmemesi kaç tane bebek bu yüzden öldü lütfen dikkat edin
Rabia_unal23 wangel süre değil hemen güzeldi canım sen bilirsin ister verirsin ister vermezsin vebailine girmek istemem
Bebegimm42 Wolverine aynen kesinlikle bal kullanmayin benim kızımın gaz damlası dudağının kenarını kızarttı neden ki acaba
Miniminicikim Wolverine valla burayi yazdigimi unutmusim stresten kafam iyice gitti benim bez sayisi 3 cok az degil mi ya
Melikekutlu Kzlar aynı şeyleri yaşıyorm meme reddi var ama bnm kafama takılan 15 gunde hç gram bile almamş olması szce nedn normalmı bu durum 😭
Rabia_unal23 Seyma-2436 canım 2 günlükken kullandım ve hakiki bal kullandım Allaha çok şükür de birşey de olmadı yoksa hiçbir şekilde aldıramazdım gögüsümü herşeyi demedim
Wolverine Melikekutlu Kilosu maşallah gayet iyi ❣️ 4.ayla beraber kilo alımı azalıyor. Eğer dönemsel meme reddi yaşıyorsan, yatarak emzir bir süre, gezerek emzir veya duşta emzir böyle böyle yenebilirsin.🍀
Melikekutlu wangel anne sütü mama karışık sağarak cnı ister tutarsa emzirerek kaşkla şırınga ile 😭💆🏻♀️
Miniminicikim Wolverine dusta nasil oluyor brnim bebegimde 2870 dogr 39.haftafa simdu 4.300 reflüsü var cok kusuyor birde
Wolverine Melikekutlu 3 ay 15 gün 4.ayi dolduruyor aslında 🤗 2 hafta almamış ama belki bu iki hafta içinde alır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rabia_unal23 edaozdxxr ben 2 günlük bebegime vermişim şimdi 5 aylık hem öyle saçma şeylere de inanmayın Allaha inanarak verdim ben öyle gögüsümü bala batırmadım ayrıca 1 damladan daha da kücük bi şekilde sürdüm ve o sayede aldo yoksa şimdi mama içiyor olabilirdi herkesin kendi seçimi ben burda fikir veriyorum sadece.