MiracinAnnesi1 limonlucizkek ben yaşadım aynısını 36 haftada başladı bazılarında nişan bile olabiliyormuş internetten araştırın derim 37 de acil sezeryana alındım sancılarım başladığı bebeğinin kalbi yavaşladığı için bi doktoruna görünsün
limonlucizkek MiracinAnnesi1 araştırdık canım zaten irda görünce korktu biraz. Daha gece hafta gitti korkudan bu sefer de sürekli gitememk için araştıralım dedik.Bebek hareketlerinde yavaşlama olmuş muydu sizin peki
MiracinAnnesi1 limonlucizkek evett canım olmuştu çok değil ama normale göre yavaslamisti nst ye girdim doktorum baktı hemen alınması lazım dedi Aynı gün almıştı bi anda şancı giriyormuymus?
limonlucizkek nursocum virüs atlattı arkadaş ve çok ağır geçti canım. O yüzden çok korkuyor sürekli dido bir daha bulaşmasından kadınlarında ve kuyruk sokumunda varmis
Mikomiko limonlucizkek canim mantar olabir.en kisa zamanda doktora gitmeni tavsiye ederim. Sık sık ic camarisinizi degistirin kaşıntı yapmasin.
limonlucizkek Mikomiko bende öyle dedim canım mantardır diye ama son haftalarda olunca bir de dünden beri olunca telaş yaptı arkadas
Sarekuzu_19 limonlucizkek Büyük ihtimalle idrar yolları enfeksiyonu ve mantar benimde vardı fitil kullanmıştım
limonlucizkek nursocum bilmiyorum artık canım ben söylenen herşeyi söyledim kendisine artık karar onun .Inşallah sıkıntı olmadan yapar dogumunu
Prens0205 limonlucizkek ben başından sonuna kadar mantar enfeksiyonu o yeşil akıntı doktoruna söylesin ona göre fitil veriyor