Aslında eminim sizinde yaptığınız şeyler; pes etmeden her gün denedim hergğn önce pütürlü verdim sonra dayanamadığı çok öğürdüğü yerde blend ettim. Ama sonra baktım ki biz yemek yerken eline ekmek verdiğimde öğürmeden yiyebiliyor. Sonrasında gözlemlediğimde fark ettim ki Çınar püre gibi sebze yemeklerini pütürlü bırakarak verdiğimde o formdaki yemeklerden hoşlanmıyor. Halbuki daha önce parmak gıda gibi eline haşlanmış havuç verdiğimde de öğürmüştü. Neyse dedim demek ki haşlanmış ve az ezilmiş şeyler onda bu hissi bırakıyor. Önce bi gün yanında sebze olmadan köfte yaptım ona (kuzu kıymadan içine soğan rendesi sarımsak rendesi az kimyon ve nane koyarak) ufakcık toplar galinde tereyağında kavurdum sonra oturdum karşısına önce top verdiğim nasıl çiğneyeceğini bilmediği için şaşkınlıla çıkardı sonra iki parmağımda çok ufalamadan verdim veee şok baya yedi 😳 sonra hep önüne koydum kendi eliyle böyle tam katı şeyleri yiyebildiğini fark ettim. Sonrasında bir süre hep köfteli kıymalı şeyler yaptım patates havuçla yaptığımda bunları ezmedim o köfteyi ağzına götürürken ben bi küçük patatesi kaktırdım köfte sayesinde çiğnemeyi öğlendiği için artık onları da yiyodu. Şimdi bile en sevdiği yiyecekler köfte ve o formda olan mücver falan gibi şeyler. Yediremediğim kereviz gibi pırasa gibi herşeye mücver yapıp küçük küçük parçalayarak önüne koyuyorum. Oda kedi gibi yiyiyor:) tek sıkıntı şimdide çorba yoğurt vs istemiyor. 🤷♀️ Umarım yardımım olur 😘