Pekmeziletahin o kadar haklısınız ki… bazı insanlar gerçekten kendilerini herşeyi mükemmel yapan ‘en iyi anne’ olarak göstermeya bayılıyor. Halbu ki nedir iyi anne? Bebeği daha çok yiyen mi? Sabaha kadar bebeği deliksiz uyuyan mı? Tuvalet eğitimine çabuk adapte olan bebeğin annesi mi yoksa? Her anne kendi yavurusu için en iyisini yapmak ister… Şu an pütürlü gıda alamayan bebeklerin anneri de bebekleride suçlu yada sorumlu değil bu durumdan. Çünkü her bebek farklıdır. Benim bebeğim değil pütürlüyü püreyi bile çok zor yiyen bir bebekti uzun süre. Erken ve düşük kiloda doğan, her pütürlü denemesi sonrası yediklerinide kusan bir bebeğe eminim her anne ‘yeterki yesin’ yaklaşımında bulunurdu. Nasıl yediği önemli olmuyor bazen bazı durumlarda. İster pütürlü, ister sulu, ister püre… yeter ki yesin. İşte bu çaresizlikten gelinen noktadır. Şimdi bazı anneler yazmış ya benimki 4. Ayından beri yiyo, benimki şu aydan beri ben hiç blendır yapmadım… ne güzel ne mutlu sizlere… peki bize bir faydası oldu mu bu yormların? Nasıl bir yarar sağlamalıyız? Hava atıp, belki bir anneyi incitip gittiler sadece