UtkuAslan 1 aylık bebeğimin gözünün içinde saçının kılı var. Göz yaşı üretmediği için atamıyor nasıl çıkarabilirim. Başına daha önce böyle birşey gelen var mı? Sizler ne yaptınız
Srhnzlcn UtkuAslan bnmde bi ara çok giriyodu oğlumun gözüne hiç birşey yapmadım kendi kendine atıyodur diye düşünüyorum😊
YABANGULUM UtkuAslan Ben serum fizyolojik damlatırdım göz dışarı atardı kılı. Göz doktoruna gittiğimizde de sormuştum bebeğin gözüne saç giriyor bazen ne yapayım diye . Doktor, kulak çöpünü ıslatıp alabilirsin demişti ama ben yapmadım hiç
E-srgt45 Fizyolojik su damlatabilirsin bir kaç damla korkarım yapamam dersen banyo yapınca kendiliğinden çıkıp gidiyor bebeklerin gözleri 1 yıla kadar kendini temizlediği için bizmkiler gbi rahatsız olmuyorlarmış bir makalede okumuştum
Deletedmom4 UtkuAslan ozaman temiz bir turbentle çıkar cnm sonra serum fizyolojikle sil biraz yakar ama.mikrobu öldürür 🌺
Peluu9 Gòzyaşı damlası kullan canım bn oyle yapmistim bi anda fışkırtarak sıkmaya calis tek doz goz damlası eyestil veya muadili olabilir.
Avsininannesi15 UtkuAslan canım şuanda bebegin gözlerinde koruyucu bariyer var ve o kıl onu rahatsiz etmiyor ❣ hiçbirşey yapma kendiliğinden çıkıyor benim kızımdada oluyordu
Liva90 UtkuAslan lütfen birşey yapmayn lütfen damla falanda denemeyin gözlerinde koruyucu tabaka var rahatsız olmuyorlar bir kaç gün içinde veya aynı gün kendiliğinden çıkacak benim bebeğimde hep oluyor doktorm asla birşey deneme dedi
Hanlede UtkuAslan Biri de çıkıp emziriyorsaniz göğsünuzden gözüne biraz sut sıkın dememiş.Gogsunuzden sıkın ya da bi çay kasigina sıkıp gözüne dokun çıkar. Onun dışında bir şey yapmayın küçücük sabinin gözüne serum fizyolojik falan.
Liva90 Hanlede küçücük bebeğin gözüne sütte sıkılmaz lütfen ama lütfen doğru yönlendirelim kendiliğinden çıkacaktır gözlerinde koruyucu tabaka var bu dediklerinizi doktorlar duysa ahh ahh
Selen92 Hanlede Hanım efendi minicik çocuğun gözüne süt sıkılır mı ? Yenidoğanların Burnu da gözü de fizyolojik su ile temizlenir, gözüne kıl girince ellenmesine gerek yoktur onlar bizim gibi rahatsız olmaz kendiliğinden o kıl çıkar
Avsininannesi15 Hanlede allahtan hiçkimse gözune sut sıkmayın demiş. Böyle öneri sunmaktansa sunmayın. Göze zararlı kim demiş anne sütü göze sıkılır diye?
Selen92 Liva90 Doktorlara gerek yok canım ya biz bile duyunca sinir oluyoruz bir de biri de çıkıp dememiş yazmış hey Allahım
Hanlede Liva90 bunu çoğu doktor oneriyor zaten.yalniz kulak demiyorum göz diyorum yanlış anlaşılmasın.
CemalOzge Liva90 neden sıkılmasın yaa anne sütü herşeyine şifa. Ben de sıktım çapaklanma için bir zararını görmedim şükür sosyal bilimler önce yumurta tereyağı zararlı diyordu şimdi sağlıklı diyorlar biraz geneklerimize güvenmenin zararı olmaz. Hanlede