ElifEsat Albertosss çok tşk ederim cvpladığın için streçi ilk defa duyuyorum ama kişiden kişiye farklılık gösterebilir valla iyi gelsinde herşeyi denerim 😊
ElifEsat Bursaligelin valla kan bendede çok oldu ben sütümü sürüp zeytinyağı sürüyordum ama üstüne kapıt havlu kapatıyordum streç duymamıştım iyi gelsinde herşeyi denerim onuda deniyecem inşallah tşk ederim cvpladığın için 😘😘
Durucugunannesi ElifEsat facebook emzirme akademisi grubuna yazabilirsiniz çook faydalı olur sizin için oradaki doulalar ve emzirme danışmanları çok yardımcı oluyor
Tugbylmaz- Madecassol - bacoderm kremlerini karıştırıp kullandım sabah ve akşam, bir günde göğüs ucu iyileşti parçalanmış olmasına rağmen toparlandı hemen. Bir de e vitamini kapsülü kullandım emzirmeden sonra, faydasını gördüm lansinoh kullanıyordum ama hiç bi etkisi olmadı
Nazlina ElifEsat silverette gumus kapaktan baska birseyin faydasibu gormedim ben acikcasi oda 2 gunde geciriyor
Ahsariah ElifEsat merhaba canım ben ayva cekirdeklerini kaynattım bi gece beklettim ertesi sabah gün içersinde sürdüm 3 günde iyileşti bi dene istersen
ElifEsat Ahsariah ayva çekirdeğini kaynatmadan suya koydum helleşmezini bekliyorum öyle deniyecem çok tşk ederim cvpladığın için inşallah bende faydasını görürüm🙏
Nesooo ElifEsat bana hiçbir şey fayda etmedi. Kendi sütümü sürdüm göğsüm açık bekledim. Kurudukça öyle yaptım. Hala ağrım çok. Ama emzirmeden önce sütümle ıslatıyorum öyle emxirşyorum
Zuzuu ElifEsat ben her emzirmeden önce sütümle ıslatıp emzirirdim o yüzden mi bilmiyorum ama hiç yara olmadı
Btlylmz0 ElifEsat 85 günlük bebeğimm, denemediğim kalmadı benimde, göğsümün ucu çatlaktı. En son Mumsy naturel göğüs ucu bakım kremi kullanmaya başladım, şuanlık memnunum kapanmaya başladıı, deneyin sizde isterseniz
Yasmin184 ElifEsat hiç birşey Fayda etmiyordu ben de de bayağı kötü olmuştu böyle yarılmış gibiydi Herşeyi denedim Denemediğim hiçbir şey kalmamıştı En son Lansinoh diye bi krem kullandım iki gün her emzirmeden sonra sürdüm hemen iyileşti
Muhteriz ElifEsat ayva çekirdeği, kantaron yağı, Balaban pomad bunları kullandım ama benimki çok aşırı ilerlemişti dediğin gibi kanıyordu bir de sakın havasız bırakma hep temiz ve kuru tutmaya çalış benimki iltihaplandı Mastit oldum bu yüzden 3 gün emziremedim anca o zaman dinlenip iyileşti her emzirmeden sonra hemen temizle kremini sür bebek acıkana kadar iyileşsin
yaseminnduru Garmastan pomad isimli krem çok iyi gelmişti bana göğüs uçlarım yarıldı kanıyordu sabah ve akşam sürdüm hiç birşey kalmadı. Tavsiye ederim