Sedefbxl Meryemikra42 16 gunlluken yavrum oldu 4gun hastanede yattık burnu akıyodu oksuruyodu atesı 38olunca acıle gıttık ıns onlara gerek kalmadan ıyılesır yavrun burnunu serumfızyolıjıkle cek ve temızle basını yuksek tut
Aysegulisaa54 Meryemikra42 çok sık emzir ben öyle yaptım odasına sogan kestım karanfil batırıp koydum 10 gündür devam ediyor düzelmeye başladı
Happybaby Meryemikra42 kötü olmadan doktora götür bu arada önlem amaclı emziriyorsan sen ihlamur iç bol bol geçmiş olsun
Ada_kiz Meryemikra42 soğanı ikiye bölüp karanfilleri batırıp çocuğunuzun başına koyun çok iyi geliyor
Candy_liz Meryemikra42 nane sütü azaltır diye biliyorum, avrupada çocukları sütten keserken nane çayı önerirlermiş annelere, sütü çabuk kesilsin diye
Aysegulisaa54 Meryemikra42 fizyolojik serum sıkıp temizlemen lazım ilerlemesi içğn beb 3 aydır o şekilde ilerliyorum kaç kere doktora getirdim hep aynı fizyollojik serum sıkıp temizle
Deletedmom47 Meryemikra42 Burnunu temizleki emmeyi bırakmasın her emzirmeden önce günde 4-5 yada serum fizyolojik sonrası duruma göre azalt burnu açılsın tosbigin .