Merhaba arkadaşlar 🤍
3 aylık bir oğlum var hamilelikte detaylı ultrason yaptırdım bi bulguya rastlanmadı.Bebeğim doğduğunda kuyruk sokumunun üzerinde bi çukur var sakral Gamze diye geçiyor bununla doğdu.Doğumdan sonra çocuk doktoru kontrol ettiğinde fark edip bizi bilgilendirdi.Doğum yaptığım hastanede ultrason çekildi sonucunda doktor yüzeysel olarak bi Gamze olduğunu omuriliğe inmediğini ve bir açıklık görülmediğini belirtti ve korkulacak birsey olmadığını söyledi.Çok şükür delik kör sonlanıyor (ucu kapalı) akıntı,tüylenme vs yok.Doğumdan 20 gün sonra Zeynep kamil de tekrar bi ultrason çektirdim nöroloji doktorunun isteği üzerine sonucunda doktor bana çok şanslısın akıntı yok hareketlilerinde bir problem yok gayet normla dedi bi beyin cerrahi görsün Emar çekilsin dedi.Ümraniye araştırma hastanesi beyin sinir cerrahine götürdüm 2 farklı beyin cerrahi kontrol etti bana sorula sordu kaka çiş yapıyor mu bacak hareketleri varmı akıntı delik vs varmı diye sordu ve muayene edip kendisi gördü korkulacak birsey yok normal görünüyor kesin net konuşmak için Emar çekelim dedi.Emar günü aldık 5 şubatta ben bu 5 şubatı bekleyene kadar yine içim rahat etmedi Marmara üniversitesi hastanesi beyin cerrahisine götürdüm bu sefer de oradaki doktorda aynı şeyleri söyledi normal korkulacak bir durum yok Emar çekilsin kesin sonucu alırız dedi.Uzun lafın kısası 3 aydır yediğim yemek içtiğim su bogazımdan geçmiyor çok üzgünüm ben kendim doğuştan yarık damak doğmuşum hamileliğim boyunca bebeğimde de olur mu diye 9 ay Bunun stresiyle geçti her gün dua ettim çok şükür yok yavrumda.Şimdi böyle bi durumla karşılaşınca çok korktum 😥 Özellikle yalnız boş kaldığım vakitler bebeğim uyuduğun da araştırmaktan okumaktan artık beynim ağrıyor.Üzülmemek bebeğime belli etmemek istiyorum ama istemsiz moralim bozuluyor.Tek dileğim emarın temiz çıkması 5 Şubatı bekliyorum sanki zaman da geçmiyor gibi 😟 Kusura bakmayın uzun oldu yazmak istedim böyle nedense.Kimin duası kabul olmaz bilinmez Allah rızası için dua edermisiniz sonucumuz tertemiz çıksın 🤎 Sevgiler..