nzlylmz1888 Kızlar merhaba oğlum 2 aylık ve kaka yapamıyor ben yardım ediyorum anca bu şekilde devamlı ıkınıyor ve ağlıyor ne yapacağımızı bilmiyoruz varmı bu durumu yaşayan
Tamerens nzlylmz1888 nzlylmz1888 Merhaba, aynı durum bizde vardı doktorumuz metsil verdi günde 8 damla yararını gördük :)
minikcancan nzlylmz1888 süt alerjisinden kaynaklıdır bizde de aynı durum var probiyatik de kullanıyoruz ama bi işe yaramadı hep ben yaptırıyorum o ıkınınca
Asel_2020 Dubalak verebilirsiniz bizde öyleydik doktorumuz dubalak verdi 3aylikmolacaz artık bırakıyoruz hatta biz
nzlylmz1888 Asel_2020 onuda denedik yok isal olmuş hatta yapmadı kakası geliyor ama geri çekiyor ağlıyor
nzlylmz1888 Tamerens bilmiyorum ki nursel önerdiler onuds kullandık başka damlada işe yaramadı zeytin yağı felan yok
Kbra41 Benim de öyleydi doktorum lavman yaptı sonra bidaha hep kakasını yapmaya başladı bide mama mı yiyiyor ? Eğer mama yiyiyorsa mamasını değiştir bence Aptamil kullanıyordum hep kaka problemimiz vardı şimdi hipp kullanıyorum günde 3 kere kaka yapıyor
nzlylmz1888 Kbra41 bizde süt alerjisi var o yüzden özel mama kullanıyoruz lavma yaptırdık 2 3 kere yok yani pandemiden dolayı kendim poposunu ovalıyorum artık masaj yapıyorum ama zar zor oluyo
nzlylmz1888 minikcancan bence süt alerjisinden değil ya yarın doktora gidicez inşallah extra bi durum Çıkarsa size yazayım
nzlylmz1888 minikcancan siz mama veriyormusunuz bebeğinize yoksa anne sütümü doktor bize aç olduğu için kaka yapamıyor dedi
nzlylmz1888 Zekzek kabız değil kaka gayet normal ishalde oldu ama yapamıyor makatta bir sorun var galiba doktoru değiştirdik bakalım ne dicek