Gulsummm EzgiKizilates dr browns iki çeşit biberonu var birisi geniş ağızlı diğeri standart hangisi almam gerekiyor kolik gazlı bebek için bilginiz var mı ?
Gzmocal Gulsummm ben anne meme hissi olsun diye avent aldim ama aklım dr.brovnsta kaldi gaz onlediginden ne kadar ise yarar bilmiyorum ama acayip gazliyiz. Nasil geçecek benim aklim almiyor 27 günlüğüz
Nagihan2018 Gzmocal cnm bizdede öyle gaz icin hareketler uygulayin bebeginize cok ii geliyor. birde mama da veriyorsaniz özel gaz önleyici mama larda var hipp in cok iyi geliyor
Hoki Gulsummm mamayi hazirlarken calkalamyin kasikla karistirin eger calkalrsaniz ordaki kopuk cocuga gaz yapar bide böyle deneyin
Gzmocal Nagihan2018 bircok hareket deniyorum ama bizim aglamalar gecmiyor bu ara mama yemiyor bende yediklerime dikkat ediyorum ama hala hala halaaaa ağlıyoruz😞😞
AselSisiMom Bi yerde okumuşum hanımlar mamayı hazırlarken başka bir kapta kaşıkla karıştırıp öyle hazırlayın daha sonra biberona aktarıp öyle bebeğe verilirse gaz oluşumu önlenebiliyormuş. Çünkü biberonu çalkalarken içinde hava kabarcıkları oluşuyor gaz yapanda o oluyor maalesef