Shraa Deniz07 benim dikişlerim 45 günde eridi içte ve dışta çok vardı 40 güne kadar oturamıyordum bile ve 60 gündefelan tamamen iyi oldum birazcık sabır hepsi geçiyor 🙏
Gamzeburkan AyselSedarEslem maalesef 2saat sürdü dikişlerim… neyseki ilerleyen zamanda olsun değiyor diyor insan
Sherlock1190 10 gu sonra iyilesmeye başlamıştı. Dikis deyince hep aklima dogum aninda etkisini yitiren igne ve canli canli dikmeyen calisan ebeler geliyor aklıma uyusmadi dedigim halde kazanan brn olmustum ve genel anesteziyle dikilmişti 😍😍
Bsraskmn Sherlock1190 bende canlı canlı dikildim kesiyi yırtığı hissetmedim ama dikilirken doktor tekrar iğnenyapmasına rağmen her iğne batışını düğüm atışını hissettim ve söylememe rağmen 4 iğne yaptım daha fazla yapsamda bu kadar olur diye diye yarım saat dikti beni 😣
Bsraskmn Deniz07 geçiyor Allahın izniyle ben çok ağladım artık psikolojim bozulmuştu felçli gibi görüyodum kendimi annemden Allah razı olsun bi bebek gibi baktı bana pansumanımı yaptı hatta depend giydirirken dedimki bebekken altımı bezledin bak büyüdüm yine bezliyosun gerçekten çok zordu
Sherlock1190 Beni tutabilseler dikeceklerdi yandaki demirlerden güç alıp havaya firlatiyordum kendimi.😁😁
QueenOfDisaster Deniz07 rica ederim . Bende çok çektim onun için anlayabiliyorum seni 10 gün boyunca çocuğumla ilgilenemedim oturamıyodum hiç çok kotuydu pansuman bayağı acımı dindiriyodu ve ilaçlar tabikide