Deletedmom5 Arkadaşlar merhaba oğlum 5,5 aylık sağlık ocağından verdiler ilacı fakat ben içeriği temiz bir demir takviyesi arayışındayım, siz neler kullanıyorsunuz? İçerikleri nasıl?
Snfk Deletedmom5 ben deca tabs kullanıyorum bebeğime. Sızma zeytinyağı ve vitamin var sadece. Günde 1 defa 5 damla.
Seherronya Deletedmom5 en çok tavsiye edilen ve içeriği temiz olanlar listesinde sidefer vardı onu kullandım yan etkisi olmadı hiç
cansuaydin Seherronya sideferi kaç damla ne şekilde veriyosunuz acaba bı de bebeğiniz kaç aylık acaba
Merictuna89 Kozaannesi tadı nasıl acaba fermix kullandık tadı berbat bebeğim tükürüyor ve her yer kahverengi leke oluyor. Bebeğimin ağzı kakası pas kokuyor. Siz memnun musunuz
Deletedmom5 Arkadaşlar birde Demir hapı ben kullandığımda kabızlığa sebeb oluyordu acaba bebeklerdede görülür mü
CigdeminMevasi Deletedmom5 bnm kızımda çok kabız oluyordu doktr özellkle oceanı verdi kabızlık olmadı şok şükür
Arasannesi Deletedmom5 ferrumla başladık şuanda da ocean kullanıyoruz ıkısınden de memnun kaldım bır sorun yaşamadık
Deletedmom5 Arasannesi ferrum ben kendim için kullandığımda kabızlığa yol açtı acaba bebeğimde de olur mu bağırsakları biraz tembel gibi 🙁
Merictuna89 TalentedMom bizde kullanıyoruz ama gece huzursuzluk yaptı bide tadı çok kötü bebeğim ağlayarak içiyor 😔
Arasannesi Deletedmom5 aslında benım bebegımın bagırsaklarıda bıraz tembel🙂 ama herhangı bır sorun yaşamadık.vegaferon saglık ocagı vermıstı mesela kakada kan pıhtısı oldu oyuzden degısıklık yaptı kendı doktorumuz.bu ıkısınde ne kabızlık ne de baska bır sorun olmadı.sidefer ve bestironda iyi bu arada içerikleri temiz
defnesmomm Deletedmom5 merhaba, Sidefer kullanıyoruz. Memnunuz. Kaç kilo ise o kadar damla kullanılıyor. 8 kilo ise 8 damla gibi. 😊 Memnunuz
Deletedmom5 defnesmomm merhaba 😊sanırım sidefer alacağım 7,5 kilo oğlum ona göre kullanayım o zaman eczaneyede sorayım 💖
Bgmyzc defnesmomm Oğlum 8 aylik bende arıyorum en çok sidefer ocean önerildi eczanede ayına uygun olmadığını söyledi ferrum verdi onun icinde de şeker var kullanmadım bide sideferin üstünde 4-10 yaş için kullanıma uygundur gibi bişey yazıyor yaş aralığı doğru anımsıyorsam kutusuna bakin isterseniz o yüzden eczane uygun degil dedi 🤷 sizin bebeğiniz ne kadarlık ??