Mommy93 Hamileligimden beri canim surekli kola içmek istiyor hamileligimde içmedim ama simdi cok canim cekti bi bardak içtim bide guzel Burger yedim cok zarari olur mu vicdan yaptim bi kere sonuçta diyorum ama içimde huzursuz
BaraninAnnesi Mommy93 neyyyyy cola mi ??? cixcixx gerçekten çok büyük yanlis yaptın! Bi daha sakin olmasın! korkma güzel anne bir şey olmaz 🤣
Dogavesultan Mommy93 içini ferah tut hiçbirşey olmaz ben hamilelikte her ay ufak kaçamaklar yapıyordum emzirirkende aynı şekilde içini ferah tut ☺️
Ebruayd1n 😂 😂 Valla inanır mısın kendimi hiç bişeyden sakınmadım önüme ne geldiyse gözüm kararırcasına yedim kız 😂 çocupumda da Allaha şükür bi problem olmadı
Elifum Mommy93 yok kardeşim ne ola ak bebeğin küçükse en fazla ona birazcık gaz olabilir çok kasm yeme konusunda kendini ama asitli şeyler çokt sağlıklı değil o acıdan düşün yoksa Bi kerelik ayda yılda bir bişey olmaz rahat ol
Nilust Mommy93 Ben herseyi yiyip içiyorum. Size tavsiye bir çay kaşığı kimyonu bir bardak suya koy iç gaza birebir. Tecrübeyle sabit.
Mommy93 BaraninAnnesi hic bir işim yok post basinda bekliyorum biri yazsinda cevap yazayım diye emzirmeye kalktım uyumadan bi bakayim dedim oyle girdim daha simdi bakiyorum cevaplara da gereksiz bi yorum yaptığınızın farkındasınız dimi
Ayazpoyraz1 Mommy93 hamileligimin 9 ayida kola ictim desem 🙈 ama ayda 1 falan denk gelince eve kola almiyoruz bazen gittigim yerde denk gelince ictim.
BaraninAnnesi Mommy93 geçen ki postada aynısını yapmıştınız. İsiniz gücünüz yoksa o zaman girip posta açmayın.
Bebiskomm Mommy93 ooo hamileyken dunyanın kolasını ictim hamburger pizza cipsss cigkofteeee suşiii ohhh hicbiseyde olmadı spasaglam oglum var masallahhhh
Mommy93 BaraninAnnesi senin işin yok belli postlarımi takip ediyorsun gene emzirmeye kalktım oyle cevap yazıyorum takdir bekliyorsan baska postlara git benim postuma gelme hayret bi sey yardımlaşma yeri burası yardim icin yazacaksan yaz madalya mı bekliyorsun anlamadim ki uzun uzun yazıp yardim ettiğim kişilerde oldu benim hic bakmadim geri bana cevap yazdı mi diye mesajım 8lasti ve yardımcı olduysam ne ala
iraz90 Mommy93 ben hamileyim ama canim ne isterse yiyorum kolayida iciyorum tabi herzaman degil dikkat ederek