Meryemmemis İyi akşamlar kızçeler💙 Bebelac gold kullanıyorduk kilo alımı vs gayet iyiydi ama kabızlık yaptı. Hipp combiotic mi sma optıpro mu iyiidir gaz sorunumuz da var hangisi daha iyi gelir
Edizbeyinannesi Meryemmemis bebelac kullanıyordum bende nöbetçi eczaneden SMa aldık ve yeşil ishal kaka yaptı bizde 🤷🏼♀️
Katibee Meryemmemis ben hippten smaya geçtim yeşil mukuslu kaka yapmaya başladı ve bağırsaklarında parazit oldu iki günde daha sonra tekrar hipp kullanmaya başladım kilo alımı falan gayet iyi
Meryemmemis Katibee hadi ya hiple ilgili de doyurmuyor diye duydum birde bebegınızın gaz sorunu varmıydı
Gulsahy Ben sma kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadık. Kardeşim de kızı için hipp kullanıyor. Onlarda gayet memnun.
Sevgilimmm Meryemmemis ilk aylarda ortalama 2-2.5 saatte bir içerdi. Şimdi 3 saatte bir acikiyor. Yani diğer bebekler kaç saatte bir mama içer bilmiyorum ama bizde gaz kabızlık vs yapmadığı için devam ettim. Bir de içeriğine en güvendiğim mamadir
Katibee Meryemmemis ilk başlarda az da olsa vardı biogaia ile düzene girdi hipple beraber bir müddet biogaia kullandık bebeğim üç aylık nerdeyse bir aydır gaz damlası falan kullanmıyorum doyma konusu da bazen sık sık içtiği de oluyor bazın beş saat acıkmadığı da 🤷🏼♀️
Meryemmemis Katibee oğlum 56 günlük ve kolik malesef ondan korkuyorum zaten gazlı bi cocuk bide mama ekstra yaparsa diye
Smyfrt Meryemmemis bize Hipp combiotic çok iyi geldi bizde ilk bir ay bebelac gold kullanmıştık iyi ki değiştirmişiz diyoruz ama sma. Ya da iyi diyorlar hiç kullanmadım
Meryemmemis Smyfrt açıkçası sma nın fiyat olarak bi tık uygun olmasından dolayı onunla baslayayım olmadı hippe geçerim diyorum
Katibee Meryemmemis hipp organik gaz yapıyor ama combiotic de hiç sorun yaşamadım ama çocuktan çocuğa değişebilir
Eloo Meryemmemis Allah bağışlasın😘kolik değiliz şükür ama beyaz gürültü rahatlatıyor uyutuyor benim prensesi dene istersen