bir_pasa_annesi Bireylulmeselesi02 fazla uzaklara gitmedim 😁Urfa Ankara maras İskenderun mersin adana Eskişehir
Bireylulmeselesi02 Melikederinakinnn bayadır aklımda çocuklar olunca gitme şansım olmadı ikizlerle bir yere gitmek biraz yorucu 😩
Melikederinakinnn Bireylulmeselesi02 ay allah sbair versin tabi artk cocuklarla gitmek zor olur biz iki bucuk yil evlennce cocuk yapmadik biraz gezmek istedik esimle gezmeyi sevdigimiz icin en buyuk hayalimiz buyuk italya turuydu 8 gun onuda yaptik orda hamile oldugumu ogrenmistim iste 😂🙈 sonra araya pandemi girdi zaten dahada bisey yok heoimiz evlerdeyiz
minnostospik Bireylulmeselesi02 izmir tekirdağ antalya yalaova bursa ve istanbulun her yerini gezdim ama en güzel antalya ❤
Bireylulmeselesi02 minnostospik fethiye de çok güzel 👍 antalyayı bende beğendim ama fethiyeye de hayran kalmıştım🤗
Bireylulmeselesi02 bir_pasa_annesi gezilecek çok yer var gerçekten imkan varsa gezmenizi tavsiye ederim 🤗
minnostospik Bireylulmeselesi02 birinci sınıfın ikinci yarısını fethiye de okumuştum babam iş nedeniyle gitmiştik tabi büyüyünce gezmeye gittim çok harikaydı 😊
Bireylulmeselesi02 minnostospik bende çok hayran kalmıştım bi de yakın zamanda bolu gölçüğe gittim orası da çok güzel 🤗🤗
vilnius Bireylulmeselesi02 Marmara , Ege , Akdeniz ve iç Anadolu’yu yurtdışında ise Letonya ve Litvanya’yı gezdim. Edirne ve Aydın’ı ayrı severim. Erikli ve Bodrum, Kuşadası, Marmaris, Çeşme, Side yaa kıyı şeridi olan sıcak yerlerin hepsi güzel 🤷♀️😅🤗🤗🤗
Minnossareannesi Bireylulmeselesi02 Ben İzmirliyim ama en çok Bursa’yı sevdim 🌸 cok güzen ve ben hiç öyle büyük çarşı görmedim kemeraltı büyük derdim orayı görünce şoklandım Uludağ kayak falan mutlaka gidilmeli 🙏🏻 Haricinde Antalya, Çanakkale, Eskişehir,Kütahya,İstanbula gittim 🤍
Bireylulmeselesi02 Minnossareannesi evet uludağ ve çarşısına bi de ulu camisine artı tepesine çok hayran kalmıştım🤗 yakın zamanda boluya gittim çok güzel orasıda🤗
Zeynephatice Bireylulmeselesi02 bir Antalya lı olarak en güzel yer memleketim diye düşünüyorum herkesin memleketi kendine güzel tabi.İzmir,Muğla’nın bütün ilçelerini gezdim sadece orda beğendiğim yer akyaka idi.bu güzel vatanda kimbilir bilmediğimiz ne güzel yerler vardır daha inşallah herkese nasip olur gitmek istediği yeri gezip görmek 🙏
vilnius Bireylulmeselesi02 bolu ya gittim ama Gölcük’ü bilmiyorum cnm . Tabiki kısmetse oraya da yolumuz düşer inş bir gün 🥰