Kahramanne Antalyalıyım zaten , her ilçesini gezdim . İzmir Muğla Adana Osmaniye İstanbul ankara Afyon ‘a gittim İsviçre’deyim zaten biliyorsunuz bir ayağımda full İtalyada ama gelin görün ne İtalya ne isviçre Türkiye’nin ucu etmez 😇
Deletedmom_16 Bireylulmeselesi02 ege ve akdenizi boydan boya defalarca gezdim. Her metrekaresine bayılıyorum ❤️İzmirliyim zaten. Burada olduğumuz için heryer yakın. Onun dışında yurtdışına da çok çıktım. En beğendiğim kesinlikle Paris ve Berlin oldu.
Bireylulmeselesi02 Deletedmom_16 yurt dışına çıkma şansım olsa herhalde benimde gitmek isteyeceğin yer paris olur🤗
Deletedmom_16 Bireylulmeselesi02 umarım bir gün fırsatınız olur 🙏🏼 Paris’te Disneyland’a da gitmiştim. İnanılmaz bir yer. Her çocuk oradaki muhteşemliği görmeyi ve o inanılmaz atmosferi tatmayı hakediyor! Allah izin verirse oğlum büyüdüğünde onu da götüreceğim 🙏🏼🙏🏼
Bireylulmeselesi02 Deletedmom_16 inşallah ortalık düzelsin neden olmasın bende ikizlerimi alır giderim 🤗
Umut20 Bireylulmeselesi02 Ewet herkes ayni seyi diyor zaten.Sanırım ben marmarise duygusal anlamlar yükledigim icin de seviyorum🤣
Bireylulmeselesi02 Umut20 olabilir benim abimde çok beğenmişte ben beğenemedim içmeler var dedi orayı gititn mi dedi yok dedim çarşısı var ona gittim ama yine de beğenemedim ne yazık kı 🤗
askanne10 Melikederinakinnn bendeki şans gitme şansım vardı ama corana dünyaya yayıldı italyay gidemedim ama salda gölü eskiden gördüm güzeldi şimdi bilmiyorum
Melikederinakinnn askanne10 bizde bu sene ispanya turuna gdicektik boyle olunca malum koronadan dolayi iptal oldu herseyy allahtan ki kapora vermstik sadece saldayi cok bozmuslar ya bence hic gorundugu gibii degil