derinsmoms Senelerdir nerdeyse instgram kullanıyorum son 1 aydır tanımadığım kişilerin profıllerı mızah sayfaları otomatik kendısı takıp edıyor bıktım bu sorundan takıp etmedıgım ınsanları hergün takıpten çıkarmaktan kı sayfamda benım gizli bu nasıl oluyor yada bırtek banamı oluyor bu sorunu yaşayan varmı ?
theAna derinsmoms başka bir uygulamayla şifrenizi yazıp giriş yaptıysanız hesabınıza böyle sorunlar oluyor. Şifrenizi değiştirin tekrar bakın
Kubosss derinsmoms aynen postegro uygulamasından sonra oldu bana da o sorun kesin o yüzden oluyor saçma sapan kişileri takip ediyormuşum 😂
derinsmoms Kezi nasıl oluyor ki o koskoca Selin ciğerci nin takıpcısı yok mu ki benım takıbıme kaldılar hergun bır unlu mızah sayfası vs vs parayla takıpcımı alıyorlar anlamadım
Wolverine Hesabın bot hesaba düşmüş gibi gözüküyor, önce son takibe aldığın kişi olmayan sayfaları gözden geçir eleme yap sonra şifreni değiştir, tekrar giriş yaptıktan sonra ayarlar kısmından giriş yapılan tüm cihazlari kaldır.
Zalimsin Telefonuna indirdiğin bı uygulamanın izinlerinden dolayı olabilir, ben postegro diye bı uygulama indirdim ondan sonra aynı sorunu yaşadım
derinsmoms Zalimsin onu bende indirmiştim eski telefonum da ama suanda yüklü degıl aaaa ondan dolayımı oldu gerçekten ya o uygulamayıda burdan bırınden görmüştüm 🙊