Mom62636362 Bireylulmeselesi02 çok teşekkür ederim tekrardan canım, bir tane alayım bakayım bebişler severse ikinciyi de alırım inşallah
Bireylulmeselesi02 Mom62636362 rica ederim ne demek inşallah sana da iyi gelir 🤗bir tane yeterli olacaktır benim ilkten iki tane aldım diğeri farklı modeldi oda işimi gördü ama uzun süre kullanamdım yırtıldı şimdi sırayla bunu kullanıyoruz uyutmak için🤗
Svgtrs Twinmomdd henüz yapamıyorum onu biri uyursa diğeri uyanık oluyor.emzik oğlum almıyor midesi bulanıyor hemencecik kızım canı isterse alıyor
ikizleriim Bireylulmeselesi02 hayır çift yumurta ikizi minnaklarım💖 sizinkiler büyümüş artık işiniz kolay sizin birbirlerine yeter onlar. Yani ben öyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum🤣
Bireylulmeselesi02 ikizleriim hani gözünüzü korkutmuş gibi olmasın ama çok hareketlendiler yetişemiyorum her yere çıkıyorlar düşecekler diye korkuyorum zor bez değiltiriyorum zor kıyafet edğiştiriyorum bazen bunları uyurken yapıyorum 🤗🤗
Bireylulmeselesi02 ikizleriim minnak kelimesini bende kullanıyordum benimkilere bi de sevgi pıtırcıklarımı çok kullanırdım🤗🤗
ikizleriim Twinmomdd hevesim kursağımda kaldı biraz büyüsünler onlar beraber takılır ben rahatlarım diyordum😭
Elzanesr Bizde varız onbeş günlüğüz ama dün kavuştuk 😊✋️Tavsiye öneri ne varsa nolur yazın gaz ve beslenmeyle ilgili
ikizlerr Bireylulmeselesi02 bizde de var bu beşiklerden ama ayağa kalkmaya çalışıyolar diye yatırtmıyorum şu an bizimkiler mi çok yaramaz😏
Bireylulmeselesi02 ikizlerr benimkiler uzun süre yattılar sonradan onda uyutup beşiklerine yatırdım hareketlenmeye başlayınca hiç yalnız bırakmadım zaten şu kendielri girip çıkabiliyorlar 🤗🤗
Svgtrs Ben bebek arabası ne kullanıyorsunuz ne marka yan yana mı?arka arkaya mı?olandan fikir verirseniz sevinirim malum siz tecrübe ettiniz şimdi 😘
Bireylulmeselesi02 Svgtrs tekli olması daha iyi bazen biri uyuyor oluyor diğerini babası rahatça çıkarıp gezdiyor ikili daha zor bende tekli araba var ve çom mennunum🤗
Svgtrs Bireylulmeselesi02 teşekkür ederim ☺️ markası ne kolay açılıp kapanıyor mu hafif mi? İlk defa alacağımız için bunlar çok önemli değişme ihtimali de yok maalesef
Candy1907 Bireylulmeselesi02 çift yumurta ikizi, erkekler 😍 diş dönemindeyiz bu ara, çok huzursuzuz 😔
Nurtalib Bireylulmeselesi02 evet canm agustos da dogdular ama 32 haftalik doğdular o düzeltilmişe hic girmiyorum ben