Svgtrs Bireylulmeselesi02 anca alışabildim çok zor bakması,tadını yeni yeni alıyorum 🥰sizinkiler kaç aylık?
Bireylulmeselesi02 Svgtrs benimkilerde 15 ay 10 günlükler🤗 sizi çok iyi anlıyorum ilk zamanlarda da çok ağladım 😭😭
Nurtalib Bireylulmeselesi02 evet canm agustos da dogdular ama 32 haftalik doğdular o düzeltilmişe hic girmiyorum ben
Svgtrs Varmı pratik bilgiler hanımlar,şöyle şöyle yapsanız daha iyi dediğiniz. ben tek bakıyorum her gün sırtım ağrıyor 😣 çok yorucu
Twinmomdd Svgtrs İkisimi aynı anda yatırıp aynı anda beslemek aşırı güzel bir kurtarıcı bide emzik. Kendinize zaman kalıyor
Bireylulmeselesi02 Svgtrs emin ol ilk başlarını özlüyorum şimdi çok hareketlendiler çok zorlanıyorum 🤗
Bireylulmeselesi02 Svgtrs bende senin gibi düşünüyordum ama değil çünkü koltuğa masaya her yere çıkmak istiyorlar zor yemek yiyoruz hemen kuçağımıza geliyorlar bezlerinş değiltiriyorum el yıkamaya zor gidiyorım arkamdan ağlıuorlar bizde gelecez diye evin bütün odaları kapalı anca başa çıkılıuor 😭😭
Bireylulmeselesi02 Mom62636362 yolun başındasınız sizde daha en tatlı zamanları 🤗 rahatça giydirdiğim ve rahatça bez değştirdiğim rahatça fotolarını çektiğim şu an peşlerinden koşuyorum bez ve üst değiştirmek için😭😭😭