Minnoskos balkupum9 benimde öyle olmuştu hiç üzme kendini 1 hafta sonra gözükür minik noktacık ahhhh o günler geldi aklıma gözler pıttt😢
Elifakk balkupum9 benim de 6 haftalıkken kalp atışı duyulmamıştı ve sadece kese vardı, şimdi kızım 7 aylık. Geç döllenme olabiliyor stres yapmamanızı tavsiye ederim 8 haftaya kadar bekliyor doktorlar.
Ayseciginannesi balkupum9 hele dur bismillah, kimilerinde bebek 8-9 ncu haftada bile gozukuyo, dua et sabret
MerveElvin Evet başıma geldi , hemen kürtaja alacaktı istemedim. Ertesi gün farklı bir doktora gittik ve kalp atışını duydum . 8. Haftaya kadar beklenmesi gerekiyormuş böyle bir durumda 🙏🏼 Yine de hakkınızda hayırlısı
Kivicito balkupum9 benimde ilk kese göründü 1 hafta sonra gel dedi bebek öyle göründe karamsar düşünme cok minicik oluyo gözükmesi için ultrason yetmio sanırım 1 hafta snra gittiğinde inşallah bebişini görürsün🌹
Kizcem-20 balkupum9 benim 9 hastalıkken bebeğim gözüktü sadece kese göründüyse en fazla 6-7 haftalıktır geç döllenme olmuş olabilir kanamanız yoksa 9. Haftaya kadar sabırla bekleyin
02022020 balkupum9 banada öyle demişlerdi alttan bakarsam anlarım demişti baktırmamıştım şimdi 10 aylık birazdaha bekleyin başka doktora daha gidin
Ulkrdml balkupum9 sakin olun bende öğrendiğimde cok kucuktu kese olusmus ancak bebek henuz olusmamıstı bır hafta sonra gorduk kucucuk nokta olarak doktora gıdın anlarlar onlar dıs gebelıkmı degılmı dıye .
Prensesannesi28 balkupum9 bence bekle hemen kötü düşünme stres yapma canım, ben bebeğimin kalp atışını 9.haftada duydum son ümidimdi artık şuan 4 aylığız 😊
Mom104 balkupum9 Erken gebelikse ondan kaynaklı olabilir 2 bebeğim de de aynısı oldu 1 hafta 10 gün sorma bebek göründü 🥰 kötü düşünmeyin kanamanız yoksa dert etmeyin ❤️
Defnemm22 balkupum9 önce kese gözükür kese oluşur sonra bebek oluşur bunu burada bilmeyen anne yoktur doktor nasıl bebeği göremedim diyip sizi telaşlandırıyor ya şaka gibi
MltmSrp balkupum9 erken hamile olduğunuzu anladıysanız çok normal kese oluştuktan 1 hafta sonra da bebeğinizin kalp atışları duyulmaya ve ultrasondan kalbi gözükmeye başlıyor. Lütfen moralinizi bozmayın 🙏🏻 İnternette maalesef yararlı bilgiler kadar zararlı bilgiler de var siz içinizi ferah tutun 🌺