Merve2017 Blndla canım benden kolye aldım ama boynuna takmaya korktuğumdan bileğine dolayarak taktım 2,5 aylıktı taktığımızda Hala takılı 5 aylık oldu
Busegokce Blndla ya bende alacağım ama gerçek mi değil mi nasıl gelir diye alamadım hala. Nerden temin edip aldınız ? Sayfa link verseniz🤦🏼♀️
Mervenbal Gokturkferhat kehribarburada.Com instagram:ambertwins sertifikalı orijinal ürünleri var. Ben de yeni aldım nazar boncuklu kolye ama bebeğim 18 günlük boynuna takmaya korkuyorum ayak bileğine taktim çorap şıkmış biraz iz yapmış kıyamadım çıkardım.
TospikOglusum Gamzeharun şimdi baktım sayfayada az takipçisi var ve herkese kapalı profili .bı bakicaktim profiline yada ben mi ysnlis adrese baktım acaba.kehribarci melekannem
TospikOglusum Gamzeharun buldum buldum canm benim👍😁siz nekadara almıştınız memnun musunuz?ya aslında parasında falan degilimde gerçekten işe yarıyor mu,geceleri takıyo musunuz uyurken yani?
Blndla Bende tesbihçi baba dan aldm sertifikalı..bileklik aldm cok kusuyor boynunda hep önlük var bi de kolye ile iyice boğulmasın dedim..ama kolye dişe daha yakın o yüzden daha etkili diyen de var :/ kaça aldnz siz kızla?
Gamzeharun TospikOglusum sadece banyo yaptırırken cıkarıyorum canım valla salyası kesildi ama 10 gün oldu bakıyorum duruma işte 70di sanırım
Mervenbal Busegokce tabi ki. https://www.ambertwins.com.tr/ umarim içinize sinen ürünü bulabilirsiniz 🙏🏻💐