Mom14 Anladım canım. Çokta fazla bilgi sahibi değilim açıkçası, araştırdık o zamanlar bu bilgiye ulastik. Pitbull tarzı hayvanlar belirli bir zmaan sonra sahiplerine üstünlük kurmaya çalışırmis, eğer ki sahibi ona söz geciremezse parcalayabilirmis bile. Amcamin oğlunun var kimliği var, aşılarını ve düzenli bakımları yapılmakta. Mesela egitilirken onların ödül maması oluyormuş 2 yıl önce 230 TL gibi bir ücrete almışlardı. Veterinerde bu şekilde konuşmuş zaten, normalde evde beslenecek bir hayvan değiller. Ben 2 yaşında falan olduğunda ona elimle salam sucuk yediriyordum. 1 yıl sonra hemen hemen banada saldırmaya kalktı, çiftleşme dönemiydi arkama geçip bazı hareketler yapmak istedi. Izin vermedim haliyle kafayı taktı bana resmen üstüme atladı partileriyle ellerimi çizdi. Bacagimi ısırdı ama zarar vermek istemedi eminim o konuda sadece izin vermedigim için hircinlasti. Bizimki kızdı, ve erkek biri eve geldiğinde hiç durulmuyor. Hatta yengemle amcam sesli konuşsun amcami isiriyo. Yengemlere gidince yengem hoşgeldin diye bana satılsa havlaya havlaya araya giriyor kiskaniyo. Eşim artık yasakladı bana zarar vereceğini düşündüğü için, zaten eşime de saldırdı adam kendini zor attı kapıya, bana bagiriyo deniz çik su evden diye. 🤭 Anlatmak istedigim cinslerinden ötürü hırçınlık, saldırganlık var bu hayvanlarda. Güçlü hayvanlar zaten üstüme atladiginda Amcamlar zor aldı onu üstümden. Ama dediğim gibi zarar vermek isteseydi büyük yaralar açardı. O kadarida yetti bana açıkçası, onlara gittigimde biraz seviyorum tadında bırakıp uzaklaşıyorum. Kapıyı bile acabiliyo o yüzden kilitliyorlar kapisini 🤗