minikdavsanim Bebişimin alt dişinde diş hisazında çizgi var yarık gibi dün gece çok ağladı bugün iyi gülüyor dişse ne zaman çıkar 🙏😊
iki_tospik_annesiii minikdavsanim büyük ihtimal diştir cnm 1 haftaya kadar çıkar 😊 inci gibi dişleri olsun inşall 🥰 benimde bebeğimin üst dişi bir haftadır şimdi batmaya başladı 🤗
Linaa1 minikdavsanim canım benımde kızım 6 aylık 3 haftadır beyazımsıydı alt diş tarafı sonra huzursuz oldu 3 4 gundut baktım cızgı yarık gıbı cay kasıgı ıle hafıf vurdum tık tık diş sesi gelıyo patlamıs cıkmaya baslar 1 haftaua ıyıce
iki_prens_annesi_ minikdavsanim canım hayirli olsun benim oglumunda oyleydi 2 gune patlar bizjmki patladi bende ne zaman buyuycek diye merak ediyorum
iki_tospik_annesiii minikdavsanim yok cnm battıysa çıkmıştır ztn 😊 artık yavaş yavaş büyür o 🤗 sonrada BÖyle tavşan dişli olur 😂😂
minikdavsanim iki_tospik_annesiii maşallah sübhanallah 41 kere maşallah çok tatlı huyuda ömrüde hayırlı olsun Rabbim size bağışlasın çok teşekkürler 🙏💓
iki_tospik_annesiii minikdavsanim sağol cnm allah razı olsun 🙏 🥰 senin bebiş ne kadarlık cnm. İlk dişi mi çıkıyor
Albayrakokur Benim 6 ay 12 gnlük jel sürüyorum rahatlıyo sanki diş yerleri beyazımsı ne demk oluyor yani çıkıcakmı yakın mı demek
Albayrakokur Linaa1 benimde beyaz renk diş yerleri fotoğraf atamazmısınız nasıl oluyo çizik yarık baksam
Albayrakokur Linaa1 anladım baya gözükuyo yarın bakicam ona kesinlikle şuann uyyor yavrum çok teşekkür ederim zahmet ettiniz miniğimiz inşşlllah çabuk çıkarr🤍