ftsdmrhn 25 günlük bebeğim sürekli memede, emzik reddediyor, Philips avent ve bibs emzik aldım ikisinide istemdi, arada Philips i aliyor ama çok nadir. Bebeğimi emzige nasıl alistirabilirim önerileriniz var mı
Efemir06 ftsdmrhn birkaç farklı markadan alıp deneyin. benim bebegim de 1 aylık suan ilk haftalar almadı emzigi farklı Bi emzik aldım denedim tuttu. Kendiliğinden oluyor yani farklı Bi yöntem denemedim.
Elifyazel ftsdmrhn ben alıstırasıya kadar sekerlı suya batırıp verdım oleıkle alıştı sımdı bıraktım sekerlı suyu
Kozaannesi ftsdmrhn verdiğiniz emzik damaklı mi? Damaksiz vermeyi deneyin çünkü anne göğsüne en çok benzeyen emzik damaksiz olan. Buna rağmen almıyorsa ne yazık ki bazı bebekler sevmiyor hiç bir zaman 🤷🏻♀️
Mltmdfn ftsdmrhn açken vermeyi ve uykuya geçiş sırasında vermeyi deneyebilirsin birde su ile ıslatıp verebilirsin
Ek1011 Bende o konuda mağdurum 2 aylık bebeğim var hep memede durmak istiyor artık bütün günümüz memede geçiyor emziğe alıştırmak istiyorum bende 🙄
ftsdmrhn Efemir06 vallahi çok zor. Göğsümu vermedigim zaman basiyor çığlığı, emzik veriyorum sanki kusuyor gibi yapıyor
Ek1011 Efemir06 benimde almadığım emzik kalmadı ne yaptıysam ögurdu dilinle geri ittiriyor mememi vermeyince avazı çıktığınca ağlıyor eşime bile bırakıp 5 dk bir yere gidemiyorum ya 😒 nasıl alıştırırim bilmiyorum
drn5410 ftsdmrhn biz 3. Aya kadar emzik kabul etmedik 3. Ayda nuk un kauçuk emziğini öyle şans eseri denedim kabul etti.. Zorlamayacaktım emmese idi ama 3. Ayı buldu kabul etmesi belki sert geliyordur emzik kauçuk denediniz mi
Cutes Emzik alıştırmayın meme reddi yapar. Geçici bir durum bu bırakın kalsın memede. Meme reddi süt azalmasına sebep olur
SedefLina Cutes öyle olmuyor işte uyanık yada uykuya geçişte yada uyurkende emmek istediği için 7/24 artık süt agzından geliyor ve sürekli gaz yapıyor ne kullanırsqn kullan gaz sorunu hiş bitmiyor. Bi yerde mecbur meme verme durumunda kalıyoruz
SedefLina ftsdmrhn https://images.app.goo.gl/yhpqspsRN4mLmMun7 bu emzice bir bakın 0-3 ay emziği yeni doğan emziği yani bem denemedim ama keşke öndeden görüseydim muhakkak alırdıö. Meme kısmı kısa oldugunu için bebek raht tutuyormuş diğerler büyük geldiği için öğürüyor. Denemelte fayda var bi deneyin bence Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 Ay böyle aratın
mutialp ftsdmrhn 3buçuk aylık bebeğim bir sürü emzik denedik almıyo hep öğürüp atıyor. Almayan bebek almıyor. Ama 2 gündür uykuya geçişlerde almaya başladı. Bakalım devamı gelecek mi.