prensinveannesininguncesi Sanki ciğeri yanıyor gibime geliyor .Doktorumuz verme dedi ama çok üzülüyorum .Su sonuçta 🥺Birde mama da kullanıyoruz .Tecrübeli annelerin fikirlerini bekliyorum ☺️
[silindi] prensinveannesininguncesi Benim annem her gün vermiş, ben 2 günde bir bir iki tatlı kaşığı kadar veriyorum. Doğru mu yanlış mı net bir şey söyleyemem tabii.
sapling prensinveannesininguncesi canım anne sütü alsa evet gerek yok bende vermemiştim çok ama doktorlar mama veriyorsan içtikten sonra bir iki kaşık su öneriyor. Nasıl doktor bu anlamadım. Ver sen arada faydası olur zararı olma
Prensannesi29 prensinveannesininguncesi Doktorlar neden öyle diyor bilmiyorum mamayı zaten suyla yapıyoruz. Bende kaynamış ılımış sudan veriyorum çokta güzel içiyor
123ZDB Bende veriyorum mama kullanıyoruz o yüzden çok değil ama 3 4 kaşık çay kaşığı ölçümünde günde 2 3 defa
prensinveannesininguncesi sapling bende ÖYle düşünüyorum ama böbrek gelişimini etkiler dedi saçma geldi açıkçası
[silindi] prensinveannesininguncesi 3 ay 4 günlük , anne sütü ile besleniyor. O yüzden az veriyorum. Doktorumuz bünyesi saf suya da alışsın demişti bize.
prensinveannesininguncesi Prensannesi29 bende hazır suyu kaynattım süzdüm öyle verdim içiyor yani ama doktor böbrek gelişmez dedi korktum yani
sapling prensinveannesininguncesi ama bebeğin onu hazmetmesi için gerekiyor su. Ver sen canım günde birkaç kaşık. İleride böyle küçük şeylere takılmışım diye gülüyorsun kendine çünkü.
Sevocum Bende mama kullanıyorum kızım 4 ayını bitirdi. Doktorumız ek gıdaya geçtiğinde başla suya dedi. Eskiden annelerimiz bize pirinç unu yedirdiği için su veriyolarmış. Ama şimdiki mamalar anne sütüne yakın olduğu için gerek yokmuş. 🤷🏼♀️
Prensannesi29 prensinveannesininguncesi Çok vermek iyi değildir ben azar azar veriyorum ne bilim sanki mamadan sonra içi yanacakmış gibi geliyor
prensinveannesininguncesi Meltemm-16 öyle yapacağım aynen her mamadan sonra mı yapmalıyım günde bir mi
pandisko prensinveannesininguncesi Bende mama kullanıyorum doktora sorduğum da mama zaten su ile yapılıyor mamanın içinde ki su yeter ona dedi ama istersen yine mamadan sonra çay kaşığı ile verebilirsin demişti bende kaynamis ılımış su veriyorum 2-3 kaşık