Yusufunannesii Tamiratı olur mu neresi yapabilir? Yada ne yapabilirim yardım edin lütfen çok sinirliyim! https://imgyukle.com/i/Yi3qhj
Sarekuzu_19 Yusufunannesii ya bi arkadaşın evinde saklıca içerken hepsini devirmistik halı yanmıştı sarı gibi naptiysak geçmemişti aramızda para toplayıp yeni hali almıştık annesi çok kızdığı için 😂Yani geçiren bişey yok
Unknown Yusufunannesii Kıyıda köşede bir yerdeyse kestirtip ovarlok çektirebilirsiniz. Halıcılar yaparlar. Ortalardaysa geçmiş olsun 🤕
Yusufunannesii Mom14 ya çok seviyordum halımı artık bu 3. Olunca sinirlerim çok bozuldu sürekli halı değiştirmek masraflı oluyor
wafflee_42 Yusufunannesii ahhhh başıma geldiii. Kayinbabam sağolsun o bölgeyi kesip attı. Allah’tan ki halı eskiydi 🤦🏻♀️
Sakirebzc Yusufunannesii nargilenin evde ne işi var 😂😂😂 hayatta sokmam onun tozuyla dumanıyla hiç uğraşamam 🥴🙄
Hafsa-mina Yusufunannesii Benimde halım bu şekil oldu şu elektrikli ısıtıcılar var ya çaydanlığı koymuştum ısınsın diye pat pat sesler çıkardı kablo ucundan ateşler çıktı yandı 6 metrekareydi püsküllere yakın bi nokta o yüzden kestirip yeniden overlok çektirmeyi düşünüyorum Allahtan başka halım vardı
Yusufunannesii Hafsa-mina geçmiş olsun benimki o kadar yakın değil maalesef kestirsem biçimsiz olur zaten 4 mtkare
Uzaymekiii Yusufunannesii bizim mutfak halısının başına gelmişti aynı olay yıkamaya verince siyahlığı gitti halının kendi renginde iz kaldı sanki sandalye ayağı iz yapmış gibi. Bi deneyin olmazsa haşı örtüsü alabilirsiniz 😌
Yusufunannesii Uzaymekiii derin yanmış ya hemen alamadık közü bi kaç sn durdu yıkamaya verince o derin yanık lekesi geçiyor mu ki
Mommysharkdoodoodoodoo En fazla görüntüyü düzeltmek adına traşlayıp boyayabilirsiniz kumaş boyası ile ama kırçıllı havayı vermek için ressam olmak lazım. Siz en iyisi sehpanın ayağını oraya denk getirin
Yusufunannesii Mommysharkdoodoodoodoo sehpa sürekli sabit duramaz ki orda kaldı ki insan yanında çektik diyelim 😔traşlamayı düşündüm ama derin yanmış maalesef napıcam bilmiyorum
nartanemm Kenarlardaysa çevirip koltuk altına gelicek şekilde yapabilirsiniz ama sanırım karışık bir halıya benziyor yanan ust tarafı makasla hafif hafif alıp orayı tiftiflerseniz sanırım ise yarar dikkatlice yapmak lazım tabi
Yusufunannesii nartanemm kırçıllı bi halı halı tamircileri makine halısınınyapamayız dediler bayada derin yandı denemeyi düşünüyorum dediğinizi
aysenurkerem Yusufunannesii sen benim halıyı görsen sinir krizi geçirirdin 🥰😂😂😂😂hemde beyaz halı. Şimdi eşim nargile içerken onu seriyorum yenisi kaldırıyoruz mecbur
Uzaymekiii Yusufunannesii leke geçiyo oradı göçük gibi kalıyo yani nasıl anlatayım tüyleri yanıyo ya hani kesilmiş gibi kalıyo biz de hemen alamadık hatta ben korktum baya yangın çıkacak diye o kadar bekledi
Yusufunannesii aysenurkerem aynen öyle ya halledşcem diyip duruyor şimdi halı tamircileri bile olmaz diyprken